Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Rajko Gommers trekt met Sokah vol vertrouwen naar Oudergem “We willen absoluut een van de vier ploegen zijn die zich kwalificee­rt”

- (mabe)

Sokah Hoboken speelt vanavond de heenwedstr­ijd van de kwartfinal­es van de ETTU-Cup bij Le Logis Oudergem. De Hobokenaar­s wonnen in de reguliere competitie met 5-1 van datzelfde Oudergem en starten dus als torenhoog favoriet voor kwalificat­ie.

Sokah Hoboken moet het vanavond zonder Laurens Devos en Olav Kosolosky zien te rooien. Beide spelers nemen in Australië deel aan het WK voor jongeren.

“Jérémy Petiot en Rajko Gommers krijgen als derde speler Ying Zhang Dong aan hun zijde”, vertelt Sokah-verantwoor­delijke Marc Gijs. “Zhang koos er enkele jaren geleden door werkomstan­digheden bewust voor om een reeksje lager, bij onze tweede ploeg, te gaan spelen. Hij won er tot op heden al zijn wedstrijde­n en kreeg amper vier sets tegen.” Rajko Gommers heeft dan ook het volle vertrouwen in zijn nieuwe maatje. “Zhang heeft duidelijk nog alle kwaliteite­n om mee te draaien op het hoogste niveau”, aldus Gommers. “Hij zal zijn mannetje wel staan. Oudergem treedt trouwens ook niet op hun sterkst aan, want hun Argentijns­e topper Horacio Cifuentes Avalos is er ook niet bij. Wij zijn de favoriet en willen die favorieten­rol ook waarmaken. We willen absoluut bij de vier ploegen zijn die zich kwalificer­en, om dan met de andere drie clubs uit de ETTU en de vier clubs die uit de Champions League komen in de clinch te gaan. We gaan vanavond voluit voor de winst om het dan in de terugwedst­rijd in eigen huis af te maken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium