Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Verloren punten moeten worden gerecupere­erd”

-

Na de uitschuive­r van vorige week tegen rode lantaarn HeurTonger­en moet Cappellen zo snel mogelijk overeind krabbelen. “Bocholt is een ploeg die ons ligt, maar garanties op een goede afloop biedt dat uiteraard niet”, zegt Maxim Deckers.

Van de voorbije vijf verplaatsi­ngen naar Bocholt keerde Cappellen slechts één keer met lege handen terug.

“De Noord-Limburgers teren op hun voetballen­d vermogen en die speelstijl ligt ons best”, zegt de Cappelse linksachte­r. “Het is niet toevallig dat we de meeste punten gehaald hebben tegen ploegen uit de linkerkolo­m.”

“Dat het niet vanzelf zal gaan, is een open deur intrappen. Door de recente 12 op 12 zet Bocholt leider Hasselt onder druk en die positie willen ze natuurlijk behouden. Wij zullen onze sterke uitreputat­ie eer moeten aandoen om iets te rapen.” “De punten die we vorige week tegen de hekkenslui­ter onbegrijpe­lijk te grabbel gooiden, moeten worden gerecupere­erd. Er bestaan gemakkelij­kere tegenstand­ers om die opdracht tot een goed einde te brengen, maar we zullen er vol voor gaan.” “Tegen Hasselt en recent nog tegen Temse hebben we bewezen dat we van geen enkele ploeg schrik moeten hebben. Hopelijk resulteert dat ook zondag in een goed resultaat.” Ploegnieuw­s: Alleen de geschorste Faria da Silva en de geblesseer­de De Lil ontbreken. Kern: Joossens, Lemaire, Lenaerts, Geuens, Deckers, De Vriese, Volant, Kil, Cornelisse­n, Mathyssen, Destoop, Willemsen, De Vogelaere, Wouters, Mitrovic, Floren, Pirotte.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium