Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

Kontich: Victor De Cock is geschorst. Vleminckx (lies), Somers (hamstrings), Tindemans en Heylen (allebei knie) en Verstraete­n (voetbreuk) zijn geblesseer­d. Sucu, Glen De Cock en De Keersmaeck­er keren terug uit schorsing.

Kern: Cop, De Bakker, G. De Cock, De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, Gabriëls, Kliché, J. Kreydt, T. Kreydt, Oçak, Snyders, Sucu, Van Camp, Van Esser.

Rochus Deurne: Backx, Van Hooydonck geblesseer­d en Diensi liggen in de lappenmand. Ook De Meyer viel uit met een verrekking aan de kuit. Ulrichts i met vakantie.

Kern: De Ruysscher, Siemons, Van Damme, Aladji, Vandenhoec­k, Van Uffelen, Goossens, Lyssens, Schilleman­s, Jacobs, Verswyvel, Pals, Van Even, Kiala, Rrahmani.

SintJob: Vanbosch is geschorst. Snelders, die vorige week tijdens de rust met een liesblessu­re naar de kant moest, is zeer twijfelach­tig. Jaspers en M. Stojanac zijn geblesseer­d. Mogelijk wordt er nog een vervanger voor Snelders opgeroepen.

Kern: Smits, P. Janssens, D. Janssens, J. Stojanac, Claus, D’Huyvetter, Heuten, Bonaers, Nuyts, Somers, Genar, Coeckelber­ghs, Lamberecht­s, Eggers, Snelders.

Wuustwezel: Vissers en Gommers keren terug uit schorsing, maar Gommers is twijfelach­tig door een ribblessur­e. Arnouts sukkelt met een blessure en is ook twijfelach­tig. Schrauwen is geschorst, maar kan door een enkelbless­ure ook niet spelen.

Kern: Van Bael, Vanhout, Arnouts, Peeters, J. Jansen, N. Jansen, Mertens, Van Oirbeeck, Symens, Vissers, Gommers, Bevers, Jongenelis, Binnemans, Simons, Adriaensse­ns.

Zoersel: Van der Burgt (knie) ontbreekt. Braspennin­ckx herneemt bij de invallers. Er wordt nog een speler aangeduid na de wedstrijd van de beloften.

Kern: S. Adriaens, Van den Langenberg­h, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Staeyen, Van Beurden, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verbraeken, Moorkens, Verryckt, Geerts, Storms. rechts is van zijn enkelbless­ure hersteld en hervatte de training. De wedstrijd van zaterdag komt voor hem wellicht nog te vroeg. SK Wilrijk JAS: Yarrith Wouters is voor enkele weken uit nadat hij in de wedstrijd tegen Schelle de ligamenten van zijn enkel scheurde. Ook Dahmani liep in diezelfde wedstrijd een enkelbless­ure op. Hij is weliswaar geschorst voor de wedstrijd tegen Rita Berlaar. Pulle: Verstrepen is hervallen in zijn blessure. Ook Rynders staat nog langs de kant. Oostmalle: Jeroen Schryvers (knie) en Han De Vos (enkel) zijn niet fit. Senja Deschrijve­r en Cédric Van Der Waal zijn geschorst. Zandhoven: Verbraeken en De Booij zijn geblesseer­d. Antonia B: Bertels en Asselbergs zijn geblesseer­d. Vos is nog twijfelach­tig. Van Acker keert terug na ziekte.

Berendrech­t: Konneh en Van Schaverbek­e blijven afwezig.

Brecht: Jan Verlinden (enkel) is geblesseer­d. Braspennin­cx en Chantrain zijn hersteld. Michiels hervatte de baltrainin­gen. De derby tegen SintLenaar­ts B wordt zaterdag in Brecht om 20.00u in plaats van om 19.30u afgetrapt.

Halle: Cauberghs (ruggenwerv­el) en El Haddadi (verrekking) zijn zeker afwezig. Pairon is erg twijfelach­tig.

Heibos: Van Oncen is niet beschikbaa­r. Philips blijft geblesseer­d. Van der Jonckheid heeft de trainingen hervat.

MariaterHe­ide: Cordy is geblesseer­d. Van Ranst en Van Hees komen opnieuw bij de selectie.

Noorse: Van de Putte, Staal, Dekkers, Benoy, Vervoort, J. Warzée, Y. Warzée en Gomes zijn afwezig.

SintLenaar­ts B: Anthonisse­n en Van Looveren moeten door een verrekking aan de hamstring aan de kant blijven. Van Looveren is door een sleutelbee­nbreuk een tijdje buiten strijd.

Westmalle: Van Hoorebeeck (schouder) is buiten strijd. Rob Smits komt opnieuw bij de kern.

Wildert: Duerloo en De Crom zijn geschorst. Beyaert (bil) is er mogelijk niet bij.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium