Gazet van Antwerpen Stad en Rand

BART PEETERS

-

Derde show in Lotto Arena

Bart Peeters viert volgend najaar zijn zestigste verjaardag in stijl: er komt een derde concert bij in de Lotto Arena, op woensdag 27 november. Afgelopen woensdag gingen de eerste twee optredens op vrijdag 29 en zaterdag 30 november in voorverkoo­p. Na amper tien minuten waren al 8.000 kaartjes de deur uit. Peeters is “gecharmeer­d door alle aandacht” en belooft “een greatest hits-set”. Er komt ook een popupkoor meezingen met liefst 500 leden.

Uitreiking aan UGent

Ze stonden jarenlang garant voor een van de meest glamoureuz­e shows van het land, maar dit jaar worden de Vlaamse Televisie Sterren op 10 december uitgereikt tijdens een gastcolleg­e aan de Universite­it van Gent. Het rommelt al een tijdje bij de Vlaamse Televisie Academie. Vorig jaar trokken onder anderen Bruno Wyndaele (foto), Luk Alloo, Tim Van Aelst, Nathalie Basteyns en Paul Jambers de deur van de raad van bestuur achter zich dicht. Het evenement wordt bovendien al enkele jaren niet meer uitgezonde­n tv.

Après-skiparty in Sportpalei­s

In het Sportpalei­s vindt op 16 februari ’s lands grootste après-skiparty plaats. Op Moose Bar XXL, verwijzend naar de gelijknami­ge bars in vijf Vlaamse steden, brengen onder meer DJ Ötzi (van de hit Anton aus Tirol) en Paul Elstak “de vrolijkste en gekste après-skimuziek”. Personeel in lederhosen en dirndls serveert halve liters bier en schnaps. Ook bezoekers mogen in authentiek­e klederdrac­ht komen.

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO DIRK VERTOMMEN ??
FOTO DIRK VERTOMMEN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium