Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Bar lieF bakt heerlijke quiches voor (een) Appel & Ei

- (jaa)

Ook Anja Bosmans en Jasmien Cassiers van Bar lieF, het sympathiek­e ontbijt- en lunchstekj­e dat een jaar geleden openging, tonen hun goed hart door zich nog harder uit te sloven dan anders. Ze bakken dezer dagen met evenveel overgave en liefde als ze hun gewone lekkernije­n bereiden ook nog eens verse quiches.

“Het is een tijdelijke actie die we opzetten in het kader van De Warmste Week”, vertelt Anja. “We doen dit voor de sociale kruidenier van Schoten. Appel & Ei is hier wat verderop gevestigd en we willen hun goede werk graag steunen. Dat kan met vrije giften, maar zeker ook door een van onze dagelijks vers gebakken quiches te bestellen.”

“We hebben vier soorten”, vervolgt Jasmien. “We bakken ze met zalm, geitenkaas, prei en dille (1), mozzarella, serranoham, zongedroog­de tomaatjes, basilicum en pijnboompi­tjes (2), kip, kokoscurry, feta en cashewnoot­jes (3) en zoete aardappel, rode ui, pistacheno­otjes en cheddar (4, vegetarisc­h).”

Bestellen Omdat Anja en Jasmien hun Bar lieF nog altijd maar met hun

tweetjes runnen, vragen ze wel om de quiches, een dag op voorhand te bestellen. De zoute taarten afhalen kan van maandag tot vrijdag van 12 tot 16u. Ze kosten 18 euro per stuk. Maar dat is echt niet veel als je merkt hoe groot en lekker ze zijn. Wacht niet te lang want de actie loopt maar tot 21 december.

Bar lieF, Paalstraat 164 in Schoten, 03.344.03.06

 ?? FOTO JAN AUMAN ?? Jasmien en Anja van Bar lieF tonen enkele van hun versgebakk­en quiches.
FOTO JAN AUMAN Jasmien en Anja van Bar lieF tonen enkele van hun versgebakk­en quiches.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium