Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Nieuw adres voor mama’s en papa’s

Babyzaak Mon Bébé verhuist naar centrum Kapellen

- (lydh)

De Dorpsstraa­t in Kapellen heeft er een winkel bij. Waar vroeger kledingzaa­k Nausikaa was, opent Nicky Cornelisse­ns haar babyzaak Mon Bébé. Zaterdag 15 en zondag 16 december gaan de deuren voor de eerste keer open.

De 29-jarige Nicky Cornelisse­ns uit Kapellen opende anderhalf jaar geleden samen met haar zus Mon Bébé in de Heidestati­estraat in HeideKalmt­hout. “Mijn zus komt nog twee halve dagen werken, maar voor de rest sta ik alleen in de winkel. Het was al lang een droom om een babyspecia­alzaak te openen. Zeker omdat ik zelf twee kleine kindjes heb”, vertelt Cornelisse­ns, die vroeger in de thuiszorg werkte.

“Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Het is leuk om de mama’s en papa’s bezig te zien om bijvoorbee­ld een geboorteli­jst samen te stellen. Dat is trouwens onze belangrijk­ste activiteit, geboorteli­jsten. Mama’s vinden dat fantastisc­h, zo kunnen ze op voorhand al kiezen wat ze willen en ook na de geboorte kunnen ze nog spullen bijzetten op de lijst. Toen ik nog met de winkel in Heide zat, hadden we ook een aantal Nederlands­e klanten en zij kennen het concept van de geboorteli­jst niet. Best wel grappig hoe dat kan verschille­n.”

Na het vertrek van die andere babyspecia­alzaak Anneke & Janneke heeft het centrum van Kapellen een nieuw adres voor toekomstig­e en nieuwe ouders. “Ik wilde van in het begin al een winkel in Kapellen en toen ik hoorde dat Anneke & Janneke naar Ekeren zou verhuizen, was het nu of nooit. Dit pand is ook perfect, het is veel groter dan onze vorige winkel en de ligging is ideaal, midden in het centrum.”

Groter assortimen­t

Met het grotere pand kan Mon Bébé haar assortimen­t verder uitbreiden. “We werken nog altijd met dezelfde merken, maar we kunnen nu meer spullen uitstallen. De merken die het goed doen bij ons, zijn bijvoorbee­ld Elodie Details, 22 inch, Liewood, Joolz en 1+ in the familyWe willen ook een winkel voor iedereen zijn. Je vindt hier alles in verschille­nde prijscateg­orieën.”

Mon Bébé opent zaterdag 15 december om 10u de deuren. Ook zondag 16 december kunnen de mensen van 12 tot 16u in de winkel terecht.

Gewone openingsur­en: dinsdag - vrijdag van 10 tot 18u, zaterdag van 10 tot 17u. Zondag en maandag gesloten.

 ?? FOTO LYDH ?? Nicky Cornelisse­ns: “Dit pand is perfect. Groter en in het centrum.”
FOTO LYDH Nicky Cornelisse­ns: “Dit pand is perfect. Groter en in het centrum.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium