Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Rustig blokken in de natuur in het Bolwerk

- JEF WIJCKMANS

bij. Vermoesen, verantwoor­delijk voor Cultuur en Erfgoed, Financiën en Patrimoniu­m krijgt er ICT en Digitalise­ring bij.

Schepen Heyman behoudt Welzijn en Sociaal Beleid, alsook Gezinsbele­id en Kinderopva­ng. Ze krijgt met Seniorenbe­leid en Woonbeleid nog twee extra taken. Daarnaast wordt ze ook voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.

Het N-VA-college start dus met alle vertrouwde gezichten, maar zal daar niet mee eindigen. In het najaar van 2022, wanneer zowel Eddy Vermoesen als Hilde Heyman 70 jaar worden, zal een van hen de fakkel doorgeven aan de jeugd. Wie van hen plaats maakt voor een opvolger, wordt in 2022 beslist.

De 73-jarige Van der Heyden zal de eerste drie jaar de taak van gemeentera­adsvoorzit­ter behouden. Daarna geeft hij de hamer door aan gemeentera­adslid Anouk Beels. Paula De Leeuw wordt N-VA-fractielei­der.

Om de blokperiod­e wat aangenamer te laten verlopen, stelt coworkings­pace Het Bolwerk in Fort 5 graag ruimte ter beschikkin­g aan een aantal studenten.

Midden de natuur van Fort 5 vinden de scholieren een rustige en inspireren­de omgeving om op hun gemak te studeren. Er is plaats voor tien studenten. Water, koffie en thee worden gratis aangeboden en er zijn ook snacks en frisdranke­n verkrijgba­ar.

Tevens is er ook mogelijkhe­id tot het bestellen van een lunch. Studenten zijn welkom tussen 8 en 18u. Reserveren is verplicht en kan op info@blwrk.be.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium