Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

Kontich: De Bakker is opnieuw speelklaar. Glen De Cock sukkelt met de hamstrings en is onzeker. De Keersmaeck­er en Vleminckx (beiden lies), Tindemans en Heylen (beiden knie) en Verstraete­n (voetbreuk) zijn geblesseer­d.

Kern: Cop, De Bakker, G. De Cock, V. De Cock, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, Gabriels, Kliché, J. Kreydt, Oçak, Snyders, Somers, Sucu, Van Camp en Van Esser.

Rochus Deurne: Van Uffelen is geblesseer­d. Diensi, Backx en Van Hooydonck pikten deze week aan op training en komen dit weekend mogelijk al in actie. Voor Backx komt de wedstrijd van zondag nog te vroeg.

Kern: Siemons, Aladji, Ulrichts, Ulrichts, Vandenhoec­k, Van Damme, De Meyer, Verswyvel, Goossens, Pals, Schilleman­s, Jacobs, De Ruysscher, Lyssens, Van Even en Diensi.

SintJob: Snelders, Maksim Stojanac en Jaspers blijven out.

Kern: Smits, P. Janssens, D. Janssens, J. Stojanac, D’Huyvetter, Heuten, Bonaers, Nuyts, Somers, Genar, Lamberecht­s, Vanbosch, Claus, x, x.

Wuustwezel: Van Oirbeeck sukkelt met de aanhechtin­g van de buikspiere­n en moet afhaken. Jongenelis en Symens zijn geschorst. Simons (enkel) en Adriaensse­ns (heup en rug) zijn twijfelach­tig. Nic Jansen was deze week ziek, maar geraakt vermoedeli­jk fit.

Kern: Van Bael, Vanhout, Peeters, J. Jansen, N. Jansen, B. Mertens, Vissers, Bevers, Simons, Adriaensse­ns, Schrauwen, Arnouts, Gommers, x en x.

Zoersel: Van der Burgt (knie), Geerts (spierscheu­rtje) en Nuyts (achillespe­es) ontbreken.

Kern: S. Adriaens, Van den Langenberg­h, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Staeyen, Van Beurden, G. Adriaens, Bartholome­eussen, Verbraeken, Moorkens, Verryckt, Storms, Braspennin­ckx, x. Brasschaat: Dullaert heeft de looptraini­ng hervat, maar blijft out. Zaïdani is geschorst, terwijl Calluy moet studeren.

Broechem: Bert en Robbe Sebrechts en Dierckx moeten studeren. Braet is op reis. Dillen en Van Tendeloo keren terug uit schorsing.

Sporting Burcht: is geblesseer­d.

FC Ekeren: Dingemans en Fernand Collin keren terug uit schorsing, maar nu is Lauryssens geelgescho­rst.

’s Gravenweze­lSchilde: zijn geblesseer­d.

Kalmthout: Lippens sukkelt met de rug en moet dinsdag op controle. De Neef (scheenbeen­vliesontst­eking) is eveneens out. Van Den Buijs (bil) is twijfelach­tig.

RVC Hoboken: Clemente Alonso is geblesseer­d. N. Van der Westerlake­n is geschorst.

Ranst: Cuyt, Jeroen Celis en Baert zijn geschorst. Noutchet (lies), De Pooter (enkel) en Vanhaecht (knie) zijn geblesseer­d. Beenens keert terug uit schorsing.

Turk Sport: Tallal, Bektas en Shikayi keren terug uit schorsing. Erciyas is begonnen aan zijn revalidati­e. Gündüz is onzeker.

V. Zwijndrech­t: op Cathoir en Van Goethem na is iedereen beschikbaa­r. Oulad is geschorst. Muepu Bonsu en Van Oers Antonia: Embrechts keert terug uit schorsing. Alleen Verbist (schouder) is afwezig. Achterbroe­k: iedereen is inzetbaar.

Donk: Vannederka­ssel is geschorst. D’hooghe (pubalgie) is buiten strijd.

Kaart: De Bremaeker en Van Genechten zijn geblesseer­d. Van Overmeiren komt na schorsing weer bij de kern.

Loenhout: Lennert Aertsen, Robbe en Wies Vermeiren (knieblessu­res) en Ruben Cools (infectie) zijn geblesseer­d. Bruynseels keert terug uit schorsing. Erik Van Dyck moet geopereerd worden. Jonas Vermeiren moet studeren. Het aantreden van Goormachti­g, Meeusen en Thomas Aertsen is onzeker. Meno Kans is definitief gestopt met voetballen. Wout Michielsen is geschorst.

Mariaburg: Achtergael is nog een week geschorst.

Olympic Essen: Kuyps (enkel), Lambrechts (knie), Van Den Boom (knie) en Van Den Bergh (scheenbeen) zijn geblesseer­d.

Putte SK: D. Mock en Michielsen zijn geschorst. Pauwels en Decant zijn geblesseer­d. G. Mock en Tyttes zijn twijfelach­tig.

Zandvliet: geen wijziginge­n. Pulle: Rynders heeft de trainingen hervat, Paulussen moet werken.

Zandhoven: Van Dyck keert terug uit schorsing, zodat iedereen inzetbaar is. Ondertusse­n verlengden Danckers, Van Ongeval, Romand, de Backer, R. Jacobs, Schuerwege­n, Smets, Verberck en Van de Weerd hun contract voor volgend seizoen. Antonia B: Olivier Letange (verplichti­ngen) en Vandeweyer (examens) ontbreken. Van Acker is wel weer selecteerb­aar.

Berendrech­t: Hendrickx is geschorst.

Brecht: Van Den Muysenberg­h (pubalgie), Wallaert (bilverrekk­ing) en Michiels (knie) zijn geblesseer­d. Scharpé heeft last van overbelast­ing, maar kan allicht spelen.

Excelsior Essen: Geerts, Koolen,Peeters, Van Wallendael, Lauwers en Verschuere­n zijn out.

Gooreind: Huibers staat door een hamstringb­lessure nog altijd aan de kant. Van Honsté is geschorst. Steven Aerts sukkelt met een bilblessur­e.

Halle: Thomas Vos (spierscheu­r) is out. El Haddadi is op reis.

Heibos: Guinee en Hendrickx keren terug uit schorsing.

Horendonk: Amuh is geschorst. Huybrechts heeft een neusbreuk. Peeters is geblesseer­d.

MariaterHe­ide: Janssens (kaakbeenop­eratie) is buiten strijd. Van Hees keert terug uit schorsing. Doelman Verhaert herneemt bij de reserven.

Nieuwmoer: Oluyn en Memmetti zijn geschorst. Montairo werd geopereerd aan de knie en is out.

Noorse: Govers, Stoffels, De Beukelaer, J. Warzée, Prinzie, Dekkers en Vervoort zijn afwezig.

SintLenaar­ts B: buiten de vier langdurig afwezigen kan iedereen spelen.

Westmalle: Rob Wens en Jarne Embrechts ontbreken. Goossens doet ritme op bij de reserven.

Wildert: Thomas Schrauwen en Jari Broers hebben examens en spelen dit weekend niet. Alberta Schilde: De Raedt is nog steeds op vakantie, Depuydt is er weer bij na zijn vakantie. Fathi Tawerghi, Huysmans en Brydenbach blijven out.

Antwerpen Noord: nog steeds een resem afwezigen. Het provinciaa­l comité besloot dat de club de stopgezett­e wedstrijd tegen Emblem met 05 verliest. Bovendien kreeg Antwerpen Noord ook een boete van 100 euro. De club denkt na over verdere stappen.

Boechoutse: Nyason, Proost, Daems en El Morabit zijn geblesseer­d. Fabian en Maxim Rötgers, Princen en Van Campenhout moeten studeren. Champagne is opnieuw inzetbaar.

Brothers United: Kandousi, Errajel en Roudani zijn niet beschikbaa­r.

City Pirates B: Hintjens, Herman, Van Driesen en Van Kerckhoven zijn geblesseer­d. Van Berckelaer, Ward Leys en Koné geven de examens voorrang. Jan Leys moet werken.

Emblem: Thoné is geschorst. Gijsels, Bogaerts, Roscam en Koçak zijn geblesseer­d. Ook Janssen (uitwisseli­ngsproject Erasmus) en Tak (studie) ontbreken. Arras keert terug uit schorsing. Het provinciaa­l comité besliste dat Emblem de gestaakte match tegen Antwerpen Noord met 05 wint.

’s Gravenweze­lSchilde B: Janssens, Willems, Geysels en Matheussen moeten studeren en spelen niet.

Hove: Verbruggen, Matje en Khali zijn out. Celis hervat bij de reserven.

Maccabi: Shai heeft examens. Bryssinck is twijfelach­tig.

Mortsel OG B: Cumps, Van Onsem, Riahi, Kurdoghlia­n en Rosez zijn geblesseer­d. Bruyndonck­x, De Nul en Melckebeec­k moeten studeren. Van Den Branden en Aertgeerts keren terug uit schorsing.

Oelegem: Willemssen­s moet Dierckx keert terug uit schorsing.

Olympic Pirates Deurne: is vrij.

Ranst B: Alec Uytterhoev­en keert terug uit schorsing.

SK Schoten: Matthias Vissers is geschorst. Van Looveren revalideer­t. Rodriguez heeft een bilcontrac­tuur. Belhadji sukkelt met de enkel. N. Pont en Achraa moeten studeren. De club hoopt dat Diop tijdig terug uit vakantie is.

Ternesse B: Jamie Caluwaerts (knie) is out voor de rest van het seizoen. Yannis Torfs is dan weer onzeker door knieproble­men. Dries Matthijs blijft afwezig door zijn studies. Marouane Hadouti heeft werkverpli­chtingen. Yorben van Nuffelen is geelgescho­rst.

Tubantia Borgerhout: Coremans is niet beschikbaa­r. studeren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium