Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Trainer Serge Crève ziet zijn ploeg na de rust helemaal in elkaar zakken “Ik vrees dat we te weinig kwaliteit hebben”

-

Wuustwezel speelde zondag op Witgoor een best bizarre wedstrijd. In de eerste helft was de ploeg van trainer Serge Crève de evenknie van de Kempenaars, maar kort na de rust zakte de ploeg volledig in elkaar en ging het van 0-0 naar een zwaar 7-0 verlies.

De Wuustwezel­se trainer Serge Crève was enkele dagen niet goed van die oplawaai.

“Niemand had deze mokerslag zien aankomen”, zegt Crève. “Na een evenwichti­ge eerste helft, waarin beide ploegen evenveel kansen creeerden, gingen we met een 0-0 stand rusten. Iedereen zag het best zitten, we dachten zelfs dat we met een overwinnin­g naar huis zouden gaan. Kort na de pauze vielen die plannen als een kaartenhui­sje in elkaar.”

Volgens de trainer werd na drie minuten in de tweede helft een bal tegen de lat getrapt, die vervolgens voor de doellijn belandde en daarna buiten rolde. De scheidsrec­hter zag de bal echter over de doellijn gaan. “Daarna viel heel onze organisati­e weg en stonden we tien minuten later al met 4-0 in het krijt...” Crève zoekt uiteraard naar oplossinge­n, maar die zij niet gemakkelij­k te vinden. “We hebben een beperkte kern. Zondag ontbraken de geschorste Jongenelis en de aan de enkel geblesseer­de Simons. Lucas Vissers slikte op Witgoor zijn derde gele kaart en Maxim Bevers viel geblesseer­d uit. Het is elke week schuiven en puzzelen. Maar goed, we moeten erdoor. Deze nederlaag is een zware slag voor iedereen. Ik probeer al weken om mijn ploeg op de rails te krijgen, maar ik vrees dat we te weinig kwaliteit hebben. Zondag wordt het tegen Sint-Job een match op leven en dood. Deze week probeer ik de spelers weer op te laden. Hopelijk winnen we. Lukt dat niet, dan wordt onze situatie haast hopeloos vrees ik”, besluit Crève.