Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Vandaag gaat het om overtuigin­g, motivatie en pit. Als het erom gaat zakelijk vooruit te komen, maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Succes hangt af van de wil om tot het uiterste te gaan.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je soms directe en harde zakelijke aanpak, om maar te zwijgen van je koppigheid, bevalt niet iedereen. Laat je daar niet door van je stuk brengen! Trouwe vrienden geven je wél de steun die je nodig hebt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een prima werksfeer om de week mee te beginnen. Dit is dus het goede moment om aan de slag te gaan met originele ideeën, van de vertrouwde paden af te wijken en je te storten op ongewone activiteit­en.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Het tempo ligt vandaag al direct hoog. Snelheid is prima maar waar het eigenlijk om gaat is dat alles wat je doet iets oplevert. Liefde: Pas op, de mooie gevoelens gaan langzaam over in sleur en gewoonte.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Gunstige invloeden van de planeten helpen je op het werk. Pak gerust iets nieuws aan maar pas op voor krachtmeti­ngen en overhaaste beslissing­en. Liefde: je kan een relatie versterken of verzwakken, aan jou de keuze.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het is heel belangrijk dat je vandaag goed geïnformee­rd bent, zodat je je acties meteen in goede banen kunt leiden. Geef dus eerst je ogen en oren de kost en maak vervolgens de balans op.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De bijzonder actieve stijgende Maan geeft je werk een enorme opzwieper. Je zult alle problemen overwinnen, rustig je argumenten ontvouwen en uiteindeli­jk de winst naar je toetrekken.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je inzicht en realisme zijn vandaag belangrijk­e troeven. Je werkomgevi­ng is wat vaag en de raad die je krijgt is vrijwel overbodig. Liefde: Met koppigheid bereik je thuis niet veel.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Probeer de zaken vandaag eens vanuit een andere ooghoek te bekijken. Op deze manier kun je beslissing­en nemen die beter aangepast zijn aan je omgeving, zowel op het werk als thuis.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je hebt er echt zin in vandaag! Je levert topprestat­ies en je gaat met grote stappen vooruit. De concurrent­ie is moordend, dus laat geen steekjes vallen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De stijgende Maan is in Waterman en is gunstig voor degenen die plannen hebben. Die heb je waarschijn­lijk in overvloed. Dus is dit het moment om tot actie over te gaan want je ideeën zijn goed en doelgerich­t.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Als je iets moet afmaken dan heeft het weinig zin om dat nog een paar dagen voor je uit te duwen. Geen getreuzel, pak het vandaag aan! Liefde: De avond begint moeilijk maar kan op een sensuele wijze eindigen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium