Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Een bezoek aan de festivalwe­ide zal elk jaar op mijn verlanglij­stje staan”

Antonella uit Bogota en Jens uit Boom leerden elkaar kennen na afsluitend vuurwerk op Tomorrowla­nd

- JAN BOEY

Vandaag komen er zo’n 38.000 Tomorrowla­nd-gangers toe op de camping DreamVille. Vijf jaar geleden deed de Colombiaan­se Antonella Lovera Villareal dat ook. Bomenaar Jens Dillen leerde haar op het festival kennen. Ze trouwden op 1 juni in Antonella’s thuisland en keren graag weer terug naar waar het allemaal begon. Meer nog, het koppel is momenteel een liefdesnes­t aan het bouwen aan de ’s Herenbaan, op de grens tussen Boom en Rumst.

Jens Dillen (27) zakte vijf jaar geleden, op het tweede weekend van de tiende editie, met zijn vrienden en zijn broer naar Tomorrowla­nd af. “We stonden eerst aan de Main Stage om het afsluitend­e vuurwerk mee te maken. Daarna passeerde ik nog even langs de toiletten. Toen ik terugkwam, stond een van mijn vrienden met twee Colombiaan­se schonen te praten”, vertelt Jens. Die babbel sloeg aan en beide dames wandelden mee tot aan de rotonde, waar café Bar Tabac zich bevindt. “Daar hebben we nog iets gedronken en vooral veel gepraat. De klik met Antonella was er duidelijk. Maar ze vertrok terug richting Colombia. Het meisje bleef evenwel door mijn hoofd spoken en ik maakte contact met haar via sociale media. Uiteindeli­jk nam ik de beslissing om naar ginder af te reizen, waar de aanvankeli­jke vonk zich snel ontwikkeld­e tot een heus liefdesvuu­r.”

Ook Antonella Lovera Villareal (23), die aan de rand van de Colombiaan­se

Ingenieurs

Antonella

Tomorrowla­nd-bruidje

‘‘Ik was een van de eerste Colombiane­n op TML. Nu ben ik voor altijd met Boom verbonden’’

hoofdstad Bogota woonde, herinnert zich die jaren na hun eerste ontmoeting op Tomorrowla­nd nog heel goed.

“We studeerden allebei nog voor ingenieur. Ik Mechanica en Jens Elektromec­hanica, wat op zich al een band schepte. Zowat elke twee maand zagen we elkaar voor drie weken. Daarna heeft Jens nog een jaar in Colombia gestudeerd: ‘Sales and Distributi­on Management’. Vorig jaar heeft hij me in een luchtballo­n ten huwelijk gevraagd. Sinds 1 juni zijn we man en vrouw en nu gaan we voor het eerst als een getrouwd stel naar Tomorrowla­nd, Het wordt onze derde keer samen. Twee jaar geleden ben ik er met Jens ook geweest. Nu we hier in Boom gaan wonen, zal dit bezoek wel elk jaar op mijn verlanglij­stje komen te staan. Al was het alleen maar als herinnerin­g aan waar het allemaal begon met de ‘love of my life’”.

Dit schooljaar neemt Antonella een taalbad Nederlands. In september 2020 gaat ze nog twee jaar ‘Material Engineerin­g’ studeren aan de KU Leuven. Jens werkt al een tijdje bij de internatio­nale firma De Nul.

“Ik was een van de eerste Colombiaan­se bezoekers aan Tomorrowla­nd. Ik had toen nooit kunnen dromen dat mijn leven voor altijd met Boom zou verbonden blijven”, lacht Antonella.

 ?? FOTO RR ?? Het huwelijk werd in Colombia voltrokken.
FOTO RR Het huwelijk werd in Colombia voltrokken.
 ?? FOTO JAN BOEY ?? Antonella en Jens: “Het begon allemaal met een praatje na het afsluitend­e vuurwerk.
FOTO JAN BOEY Antonella en Jens: “Het begon allemaal met een praatje na het afsluitend­e vuurwerk.
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium