Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HOROSCOOP

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Mits je vastberade­n bent, verloopt alles vandaag naar wens. Tot groot chagrijn van je rivalen! Op vakantie gaat het juist anders: je hebt de touwtjes niet in handen. Maar dat hoeft niet onprettig te zijn.

STIER 21-4 T/M 20-5

Hoewel je wat afstand genomen hebt tegenover andere mensen ben je toch verplicht om bepaalde problemen aan te pakken. Dat ligt niet helemaal in lijn met de bewegingsv­rijheid waarop je hoopte.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als het alleen maar kleine problemen zijn die je dwarszitte­n, probeer ze dan te negeren. Als je de mogelijkhe­id krijgt om een studie of korte opleiding te doen, moet je deze kans met twee handen grijpen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je kunt een delicate maar interessan­te klus krijgen. Het vervelende is dat er jaloerse mensen zijn die dwars proberen te liggen. Vakantie: Venus verrast je met een aantal verleiding­en.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Resultaat gaat voor alles en dat betekent dat je geen seconde rust krijgt. En ertegen protestere­n heeft natuurlijk weinig zin. Gelukkig duurt deze stress maar één dag.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een dag met goede gesprekken. Heb je vakantie dan wordt je nieuwsgier­igheid bevredigd door allerlei ontdekking­en. Liefde: een van je sterke punten is dat je je emoties goed onder controle weet te houden.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een negatieve dag. Verbaas je dus niet als er een zandkorrel in je raderwerk terecht komt, die vervolgens alles lam legt. Voorkomen is beter dan genezen, dus kijk je plannen goed na.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Mercurius scherpt je analytisch­e vermogen en versterkt je discipline. Je bent hierdoor misschien wat lichtgeraa­kt of sceptisch, maar je begrijpt wel heel goed wat er precies van je wordt verwacht.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Op het werk zijn je contacten veelbelove­nd en soms leiden ze tot verrassing­en. Veel mensen lijken graag met je samen te willen werken. Single: de bekende ‘klik’ laat niet lang op zich wachten.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Met de Maan in Steenbok vind je oplossinge­n waarmee je verder kan. Stel je constructi­ef op en reken op je intuïtie. Liefde: Venus wijst erop dat je klaar bent voor een belangrijk­e veranderin­g.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Aan alle voorwaarde­n is voldaan om je projecten een flinke vaart te geven. Maar je moet wel flexibel zijn en je gemakkelij­k kunnen aanpassen aan alle veranderin­gen waarmee je wordt geconfront­eerd.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Wie twijfelt aan je vastberade­nheid krijgt vandaag een verrassing. Mars heeft je omgevormd tot een krijger die knopen doorhakt en zonder een seconde te verliezen op zijn doel afgaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium