Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Prinselijk bezoek op The Day Before Tomorrow

-

De zevende editie van The Day Before Tomorrow mocht zich verheugen op hoog bezoek. Prins Laurent verscheen met echtgenote Claire en dochter Louise tussen de vips.

kreeg de organisati­e een telefoontj­e van prins Laurent met de vraag of hij met zijn dochter Louise naar The Day Before Tomorrow kon komen kijken. Organisato­r Marc Reijntjes was in zijn nopjes. “De dochter van de prins houdt blijkbaar van Gers ParWe zijn dan ook zeer blij met zijn komst. Dat was toch een beetje onverwacht”, zegt Reijntjes.

Brasschaat­s burgemeest­er Jan Jambon (N-VA) was liever vroeger op de hoogte geweest van de komst van de prins. “Pas tijdens de vergaderin­g ’s middags bracht de organisati­e ons het nieuws. Maar goed, de prins was er en er waren geen problemen”, zegt Jambon.

“Natuurlijk staat de organisati­e van het festival in voor de veiligheid van Laurent. Wij hebWoensda­gmiddag ben onze plannen niet moeten aanpassen, maar het was toch leuk geweest als we het iets vroeger hadden geweten”, zegt Van der Linden, hoofd van de integrale veiligheid van de gemeente Brasschaat.

Het evenement kwam nogal traag op gang. Rond 19u kreeg Bizzey met zijn danseresse­n het publiek wel aan het dansen. Daarna was het dan aan Gers Pardoel. Met zijn nummer Ik

neem je mee wist hij veel aanwedoel. zigen met zich mee te nemen.

Het aantal bezoekers benaderde de 10.000. Voor wie het iets rustiger wou, was er de Stille Disco waar men met hoofdtelef­oons kon dansen op de muziek van drie verschille­nde dj’s.

 ?? FOTO JAN BRYS ?? Prins Laurent en prinses Claire kwamen met dochter Louise onder meer naar Gers Pardoel kijken.
FOTO JAN BRYS Prins Laurent en prinses Claire kwamen met dochter Louise onder meer naar Gers Pardoel kijken.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium