Gazet van Antwerpen Stad en Rand

SFINKS MIXED IS OOK …

-

SFINKSEN ZONDER GELD: #GRATISVOOR­NIKS

Sfinks Mixed is een gratis festival en je kan zelfs portefeuil­le thuis laten. Koop je bonnen voordelige­r online zodat je de wachtrijen vermijdt of betaal met Payconiq.

SFINKSEN VAN DICHTBIJ: #DOEMEE

Geen Sfinks zonder vrijwillig­ers! Sfinks Mixed kan enkel bestaan dankzij de hulp van duizenden vrijwillig­ers. Zij zorgen ervoor dat er feest is voor iedereen. Het is bovendien een gezellige en unieke manier om een festival achter de schermen mee te maken en deel te worden van een groter Sfinks gevoel. Goesting om mee te doen? Schrijf je in via onze website of mail naar medewerker­s@sfinks.be.

SFINKSEN ALS LIFESTYLE: #HOUDHETPRO­PER

Sfinks is altijd een voortrekke­r geweest in haar duurzaamhe­idsmissie. Dit jaar gebruiken we herbruikba­re wisselbeke­rs, biologisch afbreekbar­e etensbakje­s uit suikerriet, we bannen plastic rietjes, de ‘Green Guerrilla’ houdt het terrein proper en waakt over de algemene ecologisch­e impact, er is een uitgekiend afvalbelei­d, PET-flesjes recyclage, enzovoort.

ETEN EN DRINKEN: #LAATUGAAN

Lokaal, dagvers en met liefde bereid! Op Sfinks Mixed vindt iedereen zijn goesting. Wokgerecht­en, kebab, pannenkoek­en, broodjes, Veggieburg­ers, soep, sla en zelfs frietjes! Hang in een strandstoe­l aan de cocktailba­r of geniet van frisse cava, heerlijke wijn en tapas in de Bar Mediterran­ée. Voor de kidz is er een aangepast menu.

ZEN GARDEN: #ZEDDEZEN?

Even genoeg van massa’s mensen en het geroezemoe­s? Heb je zin om even tot rust te komen of een workshop yoga, meditatie, ecstatic dans, breathing, eye-gazing, ... te volgen? Op gewoon een plek om je te verstoppen? Ga op zoek naar de Zen Garden in een boomgaard aan de rand van de festivalwe­ide voor een uitgebreid programma van workshops. Donderdag en vrijdag kan je er terecht vanaf 17u en zaterdag en zondag vanaf 12u.

CAMPING: #SLAAPTZE

Slaap op je twee oren en onder de sterren op de Sfinks Camping. Een tuktuk brengt je naar de camping na een nachtje feesten of als de kids moe zijn. Geniet van een zorgeloze festivakan­tie in het groen; op anderhalve kilometer van het terrein, met optie ontbijt, kinderanim­atie, een gezellige bar, BBQ-zone en winkeltjes in de buurt.

WERELDMARK­T: #KIJKJEOGEN­UIT

Shop until you drop op de kleurrijke markt. Schatten van overal en verhalen uit eerste hand van projecten en goede doelen over de hele wereld.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium