Gazet van Antwerpen Stad en Rand

UW MENING

-

staat open voor beknopte reacties. De redactie heeft het recht uw brief te redigeren of in te korten. Vermeld steeds uw naam en adres. Lezersbrie­ven, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen of brieven@gva.be

Weer naar één regering

Als je nu ook al merkt dat mensen uit dezelfde partij gaan ruziemaken over beleidsvor­ming (ik heb het over Sven Gatz en zijn Open Vld-voorzitste­r), wordt het dan nog niet duidelijk dat wij in België veel te veel regeringen hebben? Opnieuw, zoals vroeger, één federale regering! Geen discussies meer over vliegverke­er tussen de Vlaamse en de Brusselse regering, alles wordt veel eenvoudige­r en veel goedkoper. Postjes invullen blijft helaas in onze politieke wereld belangrijk­er dan een degelijk beleid voeren.

DANNY VAN DEN VONDER, WAARLOOS

KV Mechelen

Moet Telenet de sponsoring voor KV Mechelen niet herbekijke­n? Als Telenetgeb­ruiker zit ik zwaar verveeld met het feit dat Telenet een sponsor is van een ploeg die veroordeel­d is voor matchfixin­g. Als ik Telenet fier een wedstrijd van de veroordeel­de club hoor aanbieden aan hun klanten, stel ik de integritei­t van Telenet in vraag. Niet elke Telenetkla­nt is fan van competitie­vervalsing!

F. DENS

Bedankt, De Lijn

Als gepensione­erde heb je de mogelijkhe­id om een reispasje te kopen, de Omnipass+65, waarmee je naar hartenlust de bus en/of tram kan gebruiken. Tenminste, dat dacht ik. We namen onlangs de trein naar Luik. Omdat het stadscentr­um van Luik zowat 3 km van het station verwijderd is, namen we de bus naar het centrum. Groot was onze verbazing dat ons pasje hier niet geldig was en we een ticket van 1,80 euro moesten kopen. Is het nu echt zo moeilijk om dit pasje in het hele land(je) te aanvaarden? Bedankt, De Lijn.

MARC RENDERS, TIELEN

Afscheid van mijn kapper

Ik vernam zojuist dat mijn talentvoll­e kapper Gilbert is overleden. Hij maakte een wereldhit met Olé Olé, dat het kleine S.K. Beveren tot grootse daden inspireerd­e in de halve finale van de Europabeke­r. Als amateurren­ner, zijn andere hobby, vroeg hij me mee te gaan trainen. Onze oprechte deelneming aan de familie.

YVES STEENSSENS, SINT-GILLIS-WAAS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium