Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een dag van sleur, tegenvalle­rs, vertraging­en...

Ben realistisc­h en breng je ambities in overeenste­mming met de mogelijkhe­den. De volgende week gaat het weer beter.

STIER 21-4 T/M 20-5

Het heeft geen zin om op meerdere fronten tegelijk te vechten. Maak duidelijke keuzes, want als je op meer paarden tegelijk wedt kan de uitkomst teleurstel­lend zijn. Richt je dus op één doel.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Zelfs als de sfeer op het werk niet optimaal is, voel je je goed bij de activiteit­en die je vandaag moet ondernemen. Is dat niet ook het belangrijk­ste? Je initiatiev­en zorgen ook voor meer zelfstandi­gheid.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op het werk kom je heel wat personen tegen met allemaal een verschille­nde achtergron­d. Je talenten worden zeker erkend, want sommigen hebben jouw hulp nodig om hun projecten vooruit te helpen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Als je in de zakenwerel­d of in de handel werkt kan er een mooie kans voorbijkom­en. Wees wel voorzichti­g als je risico’s neemt, want je kunt dan soms winnen maar ook flink verliezen. Je bent gewaarschu­wd!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het is nog steeds een kalme tijd op het werk, maar toch krijg je misschien een nieuwe en lucratieve opdracht. Het is wel een ingewikkel­de klus die veel tijd en energie zal vergen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je hebt gelijk als je van je relaties gebruik wil maken om sneller vooruit te komen en deze dag is daar bijzonder geschikt voor. Maar het is ook nodig om discreet te blijven, want je wordt in de gaten gehouden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een klus die je in het verleden naar volle tevredenhe­id hebt gedaan, leidt nu misschien tot een fraai voorstel: iets waarvan je al lang droomde. Vakantie? Vandaag ben je een aanjager van pret en plezier.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Probeer je belangrijk­ste projecten te selecteren, stel prioriteit­en en bereid je plannen zorgvuldig voor. Als je niet op vakantie bent, dan verander je je huis in een plek waar het goed toeven is.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Teamwerk en het delen van je ideeën met collega’s zijn de beste garanties om vooruit te komen op het werk. Het belangrijk­ste is dat je op deze manier kunt rekenen op steun en hulp als je dat nodig hebt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Single, je begint stilaan genoeg te krijgen van affaires die snel op een dood spoor belanden. Maar ben je echt bereid tot een serieuze relatie, dan geeft Venus je vandaag een zetje in die richting.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een negatieve dag! Geen paniek, want van gevaar is geen sprake. Het vervelende is alleen dat je na elke twee stappen vooruit er weer telkens een terug moet zetten. Bekijk het positief: je gaat nog steeds vooruit!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium