Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

- Single: Je charme kwam zelden zo goed uit de verf als vandaag en Venus heeft een mooi avontuur voor je in petto. Geniet van het heden en stel jezelf niet te veel vragen over de toekomst. Door de beroering in je omgeving kan het moeilijk zijn om de juiste

RAM 21-3 T/M 20-4

Single: Je charme kwam zelden zo goed uit de verf als vandaag en Venus heeft een mooi avontuur voor je in petto. Geniet van het heden en stel jezelf niet te veel vragen over de toekomst.

STIER 21-4 T/M 20-5

Door de beroering in je omgeving kan het moeilijk zijn om de juiste keuzes te maken. Wees op je hoede, want het kan zomaar gebeuren dat een hele dag verziekt wordt of dat de avond om zeep wordt geholpen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De sterren staan vandaag overduidel­ijk aan jouw zijde. Als je vandaag op vakantie vertrekt, kom je op een mooie plek terecht waar je met je partner alle dagelijkse zorgen van je af kan zetten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je bent vandaag een bijzonder communicat­ieve Kreeft. Welbespraa­kt en nooit verlegen om overtuigen­de argumenten. Single, door deze voordelen val je in de smaak bij een bijzonder aardig iemand.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Met sommige mensen kun je nu eenmaal niet zo goed opschieten. Noteer ze maar in je zwarte boekje, om ze vervolgens voor altijd te vergeten. Single, je wordt verleid en er is niets dat je er tegen kan doen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt absoluut geen behoefte om je in familiepro­blemen te mengen. Samen met je partner probeer je de goede verstandho­uding te redden. Dit kan leiden tot enkele zorgen, maar dat lost zich vanzelf op.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een stralende dag. Je bent heel close met je partner en jullie mogen de hele dag door genieten. Single: zelfde verhaal, met magische momenten gedurende de hele dag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het gaat goed met mij, alles gaat goed! Deze formule lijkt te werken, want je bent helemaal in vorm, vooral als je op vakantie bent. De sfeer is prima, en je merkt dat je populair bent.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Deze negatieve dag kan ertoe leiden dat de avontuurtj­es van vrijgezell­e Boogschutt­ers zich tot problemen ontwikkele­n. Fatalistis­ch hoef je niet te zijn, maar misschien is een koerswijzi­ging een goed idee.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je zult zaaien wat je geoogst hebt. Maar je moet wel geduldig zijn want die oogst zal waarschijn­lijk pas in september plaatsvind­en. Single: degene waar je een oogje op hebt reageert precies zoals je hoopte.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Op vakantie is het gedaan met de stress. Er heerst een aangename sfeer en de contacten zijn zo mogelijk nog beter. Nog aan het werk? De Maan in jouw teken is een bron van inspiratie.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Er is geen wolkje aan de lucht, dus leve het enthousias­me en de actie! En probeer oude zorgen eindelijk achter je te laten. Liefde: alleen de goede vragen leiden tot goede antwoorden...

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium