Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ogunjimi naar B-kern

Ex-Rode Duivel ontkent slechte invloed op spelersgro­ep

- KURT GULDENTOPS

“Jammer, want ik kan geen slecht woord kwijt over deze club.” Marvin Ogunjimi Lierse Kempenzone­n

Het huwelijk tussen Lierse Kempenzone­n en Marvin Ogunjimi (31) lijkt na zeven maanden alweer voorbij. De exRode Duivel was zaterdag de grote afwezige tijdens de jaarlijkse fandag. Later raakte bekend dat Ogunjimi naar de Bkern werd verwezen.

Marvin Ogunjimi streek tijdens de jongste wintermerc­ato neer op het Lisp, maar slaagde er - op een degelijke start na - haast nooit in om het niveau bij Lierse Kempenzone­n hoger te tillen. Met het vertrek van Urbain Spaenhoven verloor Ogunjimi eind vorig seizoen bovendien de coach die in hem geloofde en die hem naar het Lisp had gehaald. Binnen Lierse Kempenzone­n heet het nu dat de chemie tussen speler en club helemaal zoek was en dat leidde tot een verwijzing naar de B-kern. Geruchten als zou Ogunjimi geen te beste invloed gehad hebben in de kleedkamer veegt de aanvaller zelf resoluut van tafel. “Ik hoor en lees dat er een probleem was met mij binnen de spelersgro­ep. Dat ontken ik met klem. Integendee­l, toen mijn verwijzing naar de B-kern intern werd medegedeel­d, hebben verscheide­ne jongens nog geprobeerd om het bestuur op andere gedachten te brengen. Maar blijkbaar hebben enkele mensen er anders over beslist. Jammer, want ik kan geen slecht woord kwijt over deze club.”

Ogunjimi traint vanaf deze week ’s avonds met de beloften, maar het is nog onduidelij­k hoe het verder moet. De spits ligt nog één jaar onder contract in Lier, maar het mag duidelijk zijn dat alle partijen nood hebben aan een snelle oplossing. Een terugkeer naar de A-kern lijkt onbespreek­baar.

 ?? FOTO GOYVAERTS/GMAX AGENCY ??
FOTO GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium