Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Doe vandaag je best om je energie in goede banen te leiden, alleen dan kan je efficiënt reageren op wat er gebeurt. Als je je strijdlust niet controleer­t, zou je wel eens je kracht kunnen verspillen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op vakantie loop je over van de fantasie en de wijze waarop je die gebruikt verbaast je partner en de anderen. Met diezelfde creativite­it lukt het je om op het werk nieuwe ideeën te introducer­en.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Op het werk komen er nieuwe kansen en mogelijkhe­den in zicht. Heb je vakantie dan zijn er prettige ontmoeting­en en onverwacht­e (maar bijzonder aardige) situaties waar nieuwe vriendscha­ppen uit kunnen ontstaan.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De zaken lijken op rolletjes te lopen, maar pas op, want ook vandaag liggen er enkele valkuilen op je weg. Liefde: Je partner lijkt vastbeslot­en om er een sensuele en spannende avond van te maken.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De stijgende Maan helpt je bij het maken van de goede keuzes. Op vakantie is het beter om geen sporten of inspanning­en te doen waar je niet mee bekend bent, een ongeluk zit in een klein hoekje.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op het werk kun je vandaag profiteren van veel vrijheid, want je rivalen zijn ingedommel­d of op vakantie. Dat is echter geen reden om meteen enorme risico’s te gaan nemen. Vakantie? Volg je intuïtie.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je doet al het mogelijke voor de anderen en dat wordt zeer op prijs gesteld. Op vakantie verras je je partner met je relaxte houding en zet je tevens de toon voor de rest van de dag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je energie en efficiency zijn top, wat natuurlijk gunstig is voor je werk en voor alle andere dingen die je vandaag aanpakt. Single: zorg ervoor dat je niet te laat komt voor die date.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je prioriteit ligt bij het leggen van contacten, vooral als er vóór september nog nieuwe projecten moeten worden opgestart. Single, je bent erg in trek, maar niet altijd bij degene waar je een oogje op hebt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De komende 24 uur hoef je niet te rekenen op steun van de sterren. Ben voorzichti­g bij alles wat je doet, ook als je met de auto op stap gaat. Single: Geef aandacht aan je uiterlijk, het oog wil ook wat.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De vervanging van afwezige collega’s kan tot grote problemen leiden. Je moet flink gas bijgeven om alles te kunnen afhandelen, maar je bent serieus en toegewijd dus uiteindeli­jk lukt het!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Problemen en noodgevall­en die snel aangepakt moeten worden. Bereid je voor op een moeilijke dag en maak een goede planning van hoe je het gaat aanpakken. Vakantie? Jouw wil is wet, zolang je het niet overdrijft.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium