Gazet van Antwerpen Stad en Rand

4 boeren en 1 boerin op zoek naar de ware

Nieuw seizoen ‘Boer zkt vrouw - de wereld rond’ vanavond van start

- FOTO'S VTM

Voor vier boeren en één boerin begint vanavond weer de zoektocht naar de ware liefde in

Boer zkt vrouw, de wereld rond.

Presentatr­ices Dina Tersago en An Lemmens trekken daarvoor naar Bulgarije, Canada, Finland, Kaapverdië en Duitsland. Deze vijf kandidaten stellen hun hart open. (eadp)

Boer zkt vrouw - de wereld rond, om

20.35u op VTM

Marianne (40) Finland, huskygids

Waarom doet ze mee? “De natuur en de zuiverste lucht ter wereld, dat is wat me hier in Finland houdt. Maar ik mis het dat ik die mooie momenten niet kan delen met een man. Met twee is het gezelliger. Mijn droomman is sterk, zowel fysiek als qua karakter. Een Viking met een peperkoeke­n hartje.”

Wat je zeker moet weten over Marianne: Sinds 2007 woont ze in Finland. Heeft een roedel van 56 honden.

Victor (25) Bulgarije, akkerbouwe­r

Waarom doet hij mee? “Om eerlijk te zijn: ik hou van alles. Ik luister naar alle soorten muziek, ik eet alles, ik reis overal heen. Het zou geweldig zijn, mocht ik een meisje vinden dat ook overal plezier in vindt.”

Wat je zeker moet weten over Victor: Was vier toen hij verhuisde naar Bulgarije. Bouwde vanaf zijn twintigste zijn boerderij uit tot een van de grootste landbouwbe­drijven in Europa.

Stephan (33) Canada, horseman

Waarom doet hij mee? “Ik zoek een spontaan, avontuurli­jk meisje met een open persoonlij­kheid. Iemand die eerlijk en rechtdoorz­ee is. Happiness is only real when it’s shared, zeggen ze. So let’s share.”

Wat je zeker moet weten over Stephan: Koos vier jaar geleden voor de ongerepte natuur en paarden in Alberta.

Etienne (55) Kaapverdië, suikerriet­boer

Waarom doet hij mee? “Liefde is het mooiste wat er is. Liefde krijgen en geven. Het vraagt wat zoekwerk, maar ik hoop dat we de ware vinden. Ik zoek een vrouw die van de natuur en het simpele leven houdt, die in om het even welke omgeving zichzelf kan blijven.”

Wat je zeker moet weten over Etienne: Vader van twee kinderen, heeft dertig jaar in de horeca gewerkt.

Gerard (43) Duitsland, akkerbouwe­r

Waarom doet hij mee? “Wat ik nu het meest mis, is écht thuiskomen. Bij een lieve, leuke vrouw. En samen kunnen lachen, dat is het fijnste wat je kan hebben in het leven. Al moet ze niet dé plezantste thuis zijn, ik maak al genoeg grapjes voor twee.”

Wat je zeker moet weten over Gerard: Heeft een tienjarige dochter uit een vorige relatie. Trok in 2001 naar Duitsland om te boeren.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium