Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HOROSCOOP

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De sfeer op het werk is nogal onstuimig en je moet rekening houden met verschille­nde barrières. Stap voor stap vooruitgan­g boeken en roeien met de riemen die je hebt lijkt de veiligste strategie.

STIER 21-4 T/M 20-5

Vandaag is er niet al te veel aan te hand, maar de rest van de week hoef je niet te rekenen op veel rust. Je hebt dus nog heel even de tijd om orde op zaken te stellen en je voor te bereiden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Met de stijgende Maan zwaaien deuren open en zal er naar je eisen geluisterd worden. Je kunt dus flink wat vooruitgan­g boeken. Blijf oplettend en zorg voor een goede communicat­ie, want niets is zeker.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Het tempo op het werk loopt op en dat moedigt je aan om actief te zijn en je ideeën te concretise­ren. Liefde: stel je open voor de ideeën van je partner, ze zullen je bevallen!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt veel pit en daarbij ben je ook nog eens erg welbespraa­kt. Aarzel dus niet om je keuzes duidelijk uit te leggen. Deze transparan­tie wordt erg op prijs gesteld en je krijgt carte blanche.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Gedurende de morgen kunnen er enkele problemen optreden maar er kan weinig fout gaan als je je beperkt tot de zaken die je moet doen. Liefde: de fantasie van je geliefde is top. Spannend.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het is een prima dag om je te laten zien en mee te werken aan nieuwe ontwikkeli­ngen. Mars ondersteun­t je daarbij met een buitenspor­ige energie. Liefde: het optimisme van je geliefde verbaast je maar is ook wel fijn.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Los van je aangeboren vastberade­nheid, weet je problemen ook met finesse aan te pakken. Welke weg je ook inslaat, het is altijd de weg naar succes. Heb vertrouwen in jezelf en in je keuzes.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je werkomgevi­ng is in nevelen gehuld. Op het eerste gezicht zou dat je bezigheden niet te veel moeten storen. Wees wel voorzichti­g, let op de details en vermijd overhaaste beslissing­en.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het tempo ligt hoog en er is nauwelijks tijd voor een pauze. Alle inspanning­en zijn niet vergeefs, want je behaalt de resultaten waarop je hoopte. Liefde: Denk niet dat je vanavond aan rust toekomt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een goed moment om op het werk iets nieuws aan te pakken. Probeer direct door te dringen tot de kern van de zaak en verlies geen tijd door te veel aandacht te besteden aan de details.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De stijgende Maan is gunstig voor de Waterteken­s. Luister naar je intuïtie, want die leidt je naar het juiste pad en zorgt ervoor dat je de juiste middelen inzet. Overschat jezelf echter niet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium