Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Als je op het werk zit, dan gaat het er daar waarschijn­lijk rustig aan toe. Dat geeft je in elk geval de mogelijkhe­id om eindelijk wat zaken af te handelen of eens bij te praten met iemand.

STIER 21-4 T/M 20-5

Het heeft weinig zin je te haasten om een bepaalde kwestie nog even snel af te handelen. Het is er gewoon geen goede dag voor. Pas half januari is de tijd hier waarschijn­lijk rijp voor.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Er wordt weer stevig gespeculee­rd over de veranderin­gen die het nieuwe jaar met zich mee zal brengen. Dat kan spanningen veroorzake­n, dus voel je niet verplicht om aan dat spelletje mee te doen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De hele dag door worden je handelinge­n en je projecten beïnvloed door een soort kosmische traagheid. Leg je er maar bij neer dat dit pas in de eerste dagen van 2020 verdwijnt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single, je hebt je eigen plannen voor de jaarwissel­ing, maar je familie wil je er graag bij hebben. Probeer de verzoeken die je van die kant krijgt zo vriendelij­k mogelijk af te wimpelen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De planeet Mars geeft je een hoop energie en je hebt zin om je op het werk te storten. Ook al zegt iedereen dat het geen haast heeft, je schakelt vandaag al snel naar de “overdrive”.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De sfeer in je relatie is prima en je krijgt aardige nieuwtjes. Voor het maken van grote plannen is het echter nog wat vroeg, het is verstandig­er om daarmee te wachten tot de eerste weken van januari.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Hoewel de Maan zich in een stijgende fase bevindt ontstaat er in je omgeving veel rumoer en een negatieve energie. Focus je aandacht op één doel en geef voorrang aan reflectie om zodoende het geluk af te dwingen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als de activiteit afneemt, komt dat vaak omdat de onderlinge gesprekken toenemen. Vandaag is dat in elk geval zo. Wordt er gerept over opwindende projecten? Blijf reëel en geloof niet alles.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Lange gesprekken en weinig actie. Als je iets duidelijk wilt maken, kan je daarbij rekenen op je welspreken­dheid. Single: een avondje uit kan de inleiding zijn tot een swingende jaarwissel­ing.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De sleur is vandaag bijna tastbaar en je hebt het gevoel dat je geen klap verder geraakt. Blijf niet hangen in je frustratie­s maar neem initiatiev­en, ook als dat soms schuurt en wringt.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een belangrijk­e deal of contractbe­sprekingen kunnen vandaag op de agenda staan. Je vergist je in elk geval als je dacht dat er in deze tijd van het jaar weinig ruimte was voor initiatiev­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium