Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We werden niet beloond voor onze degelijke prestatie”

- (en)

Cappellen moest zondag na een sterke prestatie vrede nemen met een teleurstel­lend doelpunten­loos gelijkspel tegen subtopper Aalst. “We werden te weinig beloond voor het overwicht dat we hadden.”

Vooral in de eerste helft veegde Cappellen de vloer aan met de thuisploeg, die bij momenten van geen hout pijlen wist te maken.

“Het was sneu dat we na een karrenvrac­ht doelkansen toch met een 0-0-stand de rust ingingen”, zegt Mulder. “Bij de afwerking zat alles tegen. Twee onhoudbare schoten vielen op het doelkader en de Aalst-doelman redde enkele pogingen met meer geluk dan kunde. Dat we de kansen op de counter bij elkaar speelden, is niet meer dan logisch. Het was niet aan ons om op Aalst het spel te maken. Met drie man constant vooraan kon je er ons ook niet van verdenken dat we voor de nul waren gekomen. Aalst had wel het meeste balbezit, maar veel gevaar leverde dat niet op.”

Na de rust zette het thuispubli­ek zich nadrukkeli­jk achter hun ploeg en werd de sfeer bitsig. “De Aalstspele­rs werden opgejut en gingen enkele keren over de schreef. Een aanslag op Danté Walen De Keyser werd met een gele kaart onvoldoend­e bestraft. Door er enkele keren voetballen­d uit te komen, hebben we getoond dat we ons niet lieten intimidere­n. Ook na rust creëerden we nog het meeste gevaar, maar het verhoopte doelpunt viel niet, zodat we ontgoochel­d achterblev­en. Om de frustratie weg te nemen, hebben we nog eens een zege nodig. Liefst nu zaterdag al tegen Hoogstrate­n.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium