Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Schoonheid­sinstituut steekt in modern jasje

Huidverzor­ging centraal in beautysalo­n EsthetiQ

-

In het Kerkeneind 3A opende Annie Witjens haar schoonheid­sinstituut EsthetiQ, waar vooral huidverbet­ering centraal staat.

Annie Witjes begon in 2012 haar eigen zaak op de Oude Baan, in haar eigen woning zodat zij dat kon combineren met de zorg voor haar kindjes. “Al snel voelde ik dat ik wilde groeien en wilde uitbreiden”, vertelt Annie. “Het afgelopen jaar is Chiara Vandeperre bij mij in dienst gekomen. Daardoor werd mijn huis te klein om alle faciliteit­en aan te kunnen bieden.”

In augustus kwam het pand in Kerkeneind te koop. Daar had Candida Roberto met Fifth Avenue een zaak in schoonheid­sbehandeli­ngen uitgebouwd.

Gezondheid

Roberto heeft haar bedrijf met liefde opengehoud­en maar helaas moest zij het overgeven door haar gezondheid. “Na de nodige verbouwing­en konden wij onze zaak hier openen.” Naast Chiara Vandeperre krijgt Annie ook hulp van Bauke Van Gaal. “We zijn een allround schoonheid­ssalon in een modern jasje. We bieden kwaliteit voor al onze behandelin­gen en iedereen in het bedrijf heeft een eigen expertise. En we mogen zeggen dat we heel wat expertise bijeen hebben gebracht. We zijn intensief bezig met onze job, scholen voortduren­d bij en volgen nieuwe trends op de voet.”

EsthetiQ biedt gelaatsbeh­andelingen die de huid verbeteren, pedicures, gelnagels, ontharinge­n, huidadviez­en en make-upadviezen. Tijdens de opendeurda­gen van het voorbije weekend kregen de bezoekers een huidanalys­e en tips voor make-up. “Omdat ik zelf geen makkelijke huid heb, ga ik steeds op zoek naar het beste om de cliënt nog beter te kunnen helpen”, besluit Annie Witjens.

 ?? FOTO NEEL VERMEIREN ?? Bauke Van Gaal, Chiara Vandeperre en Annie Witjens krijgen bezoek van de vroegere eigenares Candida Roberto.
FOTO NEEL VERMEIREN Bauke Van Gaal, Chiara Vandeperre en Annie Witjens krijgen bezoek van de vroegere eigenares Candida Roberto.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium