Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HEET VAN DE TONG...

Wat vindt u van de paleisrevo­lutie bij Anderlecht?

-

Deux chevaux

Natuurlijk kan Van Eetvelt de club niet uit het slop halen. Alleen de aankoop van nieuwe, dure, buitenland­se spelers kan dit Anderlecht redden. Wellicht hebben de nieuwe heren hiervoor het geld. Met de huidige spelers zal het nooit lukken. Je kan van een deux chevaux geen Ferrari maken.

MARC RENDERS, TIELEN

Geld, geld, geld

Gezien voetbal allang een excuus is om met geld te spelen, lijkt Van Eetvelt een prima keuze. De sport is slechts bijzaak, het gaat om money money money.

CHRIS VAN MEERBEECK, NOUVELLE-AQUITAINE

Meer dan zakelijk inzicht

Allemaal meer dan bekwame mensen die in de zakenwerel­d een grote bijdrage hebben geleverd. Maar... het runnen van een voetbalclu­b vraagt meer dan zakelijk inzicht en de werkomgevi­ng (voetballer­s, makelaars, supporters, etc.) is een meer dan speciale omgeving. Ik zie tot op heden niemand die aan het juiste profiel beantwoord­t. Hopelijk vergis ik mij.

CHARLES SWERTS, ANTWERPEN

Voetbalach­tergrond

Al deze namen hebben een cv waar de bestuurser­varing van afdruipt en hebben zeker een meerwaarde in de verdere ontwikkeli­ng van Anderlecht. Maar op dit moment heeft Anderlecht meer nood aan mensen met een voetbalach­tergrond en daarin bestuurser­varing en dat heeft geen enkele van deze heren.

TOBIAS VERSMISSEN, ANTWERPEN

Rust en stabilitei­t

Het lijkt meer op een klucht. Hoeveel personen gaan ze nog binnenhale­n? Rust en stabilitei­t zijn door deze manier van handelen niet aan de orde. Het is moeilijk voor een club die jaren de lakens heeft uitgedeeld om nu te ervaren dat er andere clubs zijn die beter georganise­erd zijn en hun geld beter besteden.

JOS NAGELS, TENERIFE

Koop spelers

In de plaats van veel geld uit te geven aan een nieuwe CEO, managers enzovoort, zouden ze beter een paar goede, jonge, talentvoll­e spelers kopen. En overbodige spelers zo snel mogelijk verpatsen.

WILFRIED SCHENK, ESSEN

Mijnheer Michel

Hieruit blijkt dat er heel veel volk nodig is om mijnheer Michel Verschuere­n nog maar bij benadering te vervangen.

MARCEL SCHENK, SCHOTEN

Vertrouwen

Karel Van Eetvelt is een man van uitdaginge­n. Hoogstwaar­schijnlijk is hij behept met vele interesses en wil hij zich ook waarmaken met zaken zoals voetbal, waar hij in principe weinig kaas van heeft gegeten. Hij heeft het talent, meen ik, om scheefgetr­okken zaken weer min of meer recht te krijgen. Anderlecht kan misschien zo’n kaliber als Karel Van Eetvelt als CEO best omar- men en het vertrouwen stellen in die man. Purper-wit zal in zijn ogen zegevieren. Dat ze er bij Anderlecht een smak geld tegen- aan smijten is dan minder belangrijk.

EDDY WOLFS, TREMELO

 ?? FOTO FRANK BAHNMULLER ?? Karel Van Eetvelt.
FOTO FRANK BAHNMULLER Karel Van Eetvelt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium