Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De dalende Maan brengt je mogelijk in verwarring en kan ertoe leiden dat je van de kleinste tegenvalle­r een drama maakt. Blijf rustig en probeer je impulsen onder controle te houden.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een gouden dag! Niemand die je kan beletten om te doen wat je wilt. Maar zorg ervoor dat je geen deadlines of afspraken mist! Liefde: als je je avonden saai vindt, dan zul je ze zelf moeten kruiden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je van koers wil veranderen is het niet verkeerd om op meer paarden te wedden. Single, houd je telefoon bij de hand want je lijkt een alleraardi­gste date in het vooruitzic­ht te hebben.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Door een goede communicat­ie kun je duidelijk maken wat je wilt en bondgenoot­schappen vormen. Op een meer persoonlij­k vlak worden nieuwe vriendscha­ppen aangeknoop­t, terwijl andere vervagen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Strijdbaar en altijd op zoek naar krachtige sensaties moet deze dag een kolfje naar je hand zijn. Single, je bent meevoelend en tegelijker­tijd ook vurig. Geen wonder dat je een hartenbrek­er bent!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je lijkt te worden verscheurd tussen dringende klussen en niet minder urgente persoonlij­ke aangelegen­heden. Alles doen gaat niet lukken. Je bent bijzonder gebaat bij een zorgvuldig­e planning.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je mag je tijd nu niet verbeuzele­n. Er zijn wel kansen, maar je moet wel goed kijken en er de juiste uitpikken! Verder is de boodschap van de kosmos duidelijk: ben gediscipli­neerd en zet door.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Blijf om je heen kijken, ook als je best tevreden bent met je huidige situatie. Er zou best een mooie kans kunnen opduiken. Single, met zoveel flirts wordt het moeilijk om te onthouden wie je écht bevalt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Het belangrijk­ste is dat je de problemen voor bent, en niet gaat zitten wachten tot ze zich ooit een keer vanzelf oplossen. Liefde: een onverwacht­e ontmoeting brengt oude gevoelens naar boven.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Door de dalende Maan zijn sommige collega’s apathisch en tot niets in staat. Hopelijk zitten degenen die jij nodig hebt daar niet bij, anders zul je alternatie­ven moeten bedenken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Nu afhaken? Geen sprake van! Je bent tevreden over de gang van zaken, maar je doet er goed aan wél een oogje in het zeil te houden. Single, laat het vanavond gewoon over je heen komen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Elk enthousias­me lijkt te worden gedoofd door de dalende Maan. Ook jij lijkt er last van te hebben. Liefde: de enige manier om misverstan­den uit de wereld te helpen is er over praten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium