Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Wat we hebben opgebouwd, mogen we nu niet gaan weggooien”

Wesley Geuens is ontgoochel­d na tweede tegenvalle­nde prestatie op rij

-

Wat zaterdagav­ond tegen Vosselaar al in de lucht hing, werd woensdagav­ond tegen Diegem bewaarheid. Na een te slappe start kon Cappellen de knop dit keer niet omdraaien. Gevolg: een even logische als voorspelba­re 0-2nederlaag.

“We kwamen in het eerste halfuur niet in het stuk voor”, zag ook Wesley Geuens. “De bezoekers namen van bij de start het initiatief en we konden daar veel te weinig tegenovers­tellen. In het derde kwartier merkte ik een beetje beterschap, maar het tweede tegendoelp­unt kort voor de rust maakte een terugkeer moeilijk.”

“Als je niet goed in de wedstrijd zit, valt alles meestal nog tegen ook”, vervolgt de Cappelse aanvoerder. “In het vierde kwartier konden we ons vrij goed doorzetten, maar een mogelijke aansluitin­gstreffer werd door de Diegemse verdedigin­g tot twee keer toe van de lijn gehaald. Op dat moment is het natuurlijk balen. Een tegendoelp­unt zou de bezoekers wellicht aan het wankelen hebben gebracht, maar dat geluk werd ons niet gegund. In het laatste halfuur kwamen de bezoekers er niet meer uit, maar wij misten de inspiratie en de gedrevenhe­id om nog minimaal een punt te redden.”

De tweede zwakke prestatie op rij stemt tot nadenken, vindt de Cappelse sterkhoude­r. “De voorbije weken verliepen hectisch, maar die muizenisse­n moeten we vanaf nu achter ons laten. We moeten de focus weer op het voetbal leggen. Iedereen heeft recht op een mindere periode, maar die heeft nu lang genoeg geduurd. Op enkele wedstrijde­n tijd mogen we niet weggooien wat we in de loop van het seizoen hebben opgebouwd.”(en)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium