Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Martien Meiland geeft de fakkel door aan dochter Maxime

Vijf zendt ook spin-off van populaire realityser­ie ‘Chateau Meiland’ uit

- (jdr)

Er zit meer in het succes van de familie Meiland, moeten de makers van hebben gedacht. Welkom in het leven van dochter Maxime.

Chateau Meiland

Martien Meiland kennen we zo stilaan. Zijn chateau, zijn verwijfde maniertjes, zijn ongewone levensloop en jawel, zijn familie. Zijn jongste dochter Maxime (24) bijvoorbee­ld, van wie we ondertusse­n weten dat ze een alleenstaa­nde moeder is. In

zeg maar een spin-off van gunt ze tvkijkend Nederland en Vlaanderen een blik in haar privéleven. In de eerste aflevering die vanavond op Vijf wordt uitgezonde­n, gaat het onder meer over haar dochtertje Claire. Maxime vertelt dat de vader “uit beeld verdween” toen ze drie maanden zwanger was. Ze probeerde de man nog te contactere­n, bijvoorbee­ld door hem na de geboorte van hun dochter een foto op te sturen, maar dat lever

Maxime?,

Chateau Meiland,

Wat

wil de niets op. Ondertusse­n is het tweeënhalf jaar geleden dat ze nog contact met hem had. Maxime zegt daar vrede mee te hebben. Opvallend is wel dat de vader van Claires vader, haar opa dus, wél interesse toont in zijn kleindocht­er. Maxime heeft de man zelfs al ontmoet.

spitst zich echter niet louter toe op dochter Claire, maar volgt Maxime in haar levenskeuz­es. Wil ze een nieuwe man in haar leven? Hoe ziet haar toekomst eruit als ze terugkeert naar Nederland? Antwoorden vanaf vanavond op Vijf.

Wat wil Maxime?

Wat wil Maxime?,

om 21.25u op Vijf

 ?? FOTO VIJF ?? Ook Martiens dochter Maxime (rechts met dochtertje Claire) gunt ons nu een blik in haar privéleven.
FOTO VIJF Ook Martiens dochter Maxime (rechts met dochtertje Claire) gunt ons nu een blik in haar privéleven.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium