Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je besteedt de dag met het uitvoeren van allerlei complexe taken en het stabiliser­en van je situatie. De keuzes die je maakt kun je niet terugdraai­en, dus neem geen al te grote risico’s.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je staat volop in het zonlicht, een fortuinlij­ke situatie die misschien nog een mooie verrassing met zich meebrengt. In ieder geval word je gesteund en aangemoedi­gd, iedereen gelooft in jou!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je omgeving heeft te maken met kwalijke invloeden, waar ook jij niet aan ontsnapt. Misschien voel je je opeens wat slapjes, maar het kan ook zijn dat mensen in je omgeving zich agressief opstellen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De stijgende Maan kan sommige mensen in jouw omgeving kwetsbaar maken, maar misschien is dat juist gunstig voor jou! Probeer die zwakke plekken te ontdekken en maak er gebruik van.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je behoort tot de happy few die ongevoelig zijn voor de slechte invloeden van de sterren. Wat je ook doet, het functionee­rt! Maar geloof niet in wonderen, je neemt gewoon een eerste stap.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een ochtend met veel ergernisse­n en pesterijtj­es, maar dat gaat vanzelf voorbij. Daarna heb je nog net genoeg tijd om achterstan­den in te halen en een onvoltooid klusje af te maken.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Aarzel niet als er een persoonlij­k avontuur van start lijkt te gaan. De initiatiev­en die je nu neemt zouden tot positieve resultaten moeten leiden. Houd wel rekening met je omgeving.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een dag waarop alles in een langzaam tempo verloopt en die wordt gekenmerkt door vertraging en uitstel. Met foeteren schiet je niets op, gebruik de “lege uurtjes” om toekomstpl­annen te maken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Denk niet dat het een kalme dag wordt, de sfeer is dynamisch, levendig en vol toewijding. Liefde: wil je dat je relatie de tand des tijds doorstaat, dan zul je iets moeten veranderen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De stijgende Maan in Steenbok werkt als een loep die jouw mindere punten uitvergroo­t. Een moeilijke dag dus. Liefde: bereid je voor want misschien word je ervan verdacht een scheve schaats gereden te hebben.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent het lieverdje van de sterren: 24 uur lang lacht het geluk je toe. Dus is dit de dag om wat risico’s te nemen en gewaagde initiatiev­en te lanceren. De resultaten worden nog deze maand zichtbaar.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De stand van de Maan kan tot gevolg hebben dat de steun waar je op rekende vaag en onberekenb­aar wordt. Ergerlijk, maar als je in jezelf blijft geloven is de balans van deze dag toch positief.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium