Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dé trend: buitenleve­n

-

STREEPJE MUZIEK

Bluetooth speakers zijn geknipt om je zomeravond­en buiten van de gepaste achtergron­dmuziek te voorzien. En dit exemplaar creëert nog meer sfeer, want het is tegelijk een warm lichtobjec­t. Het draagbare ontwerp is van het nieuwe merk HAPPY 41, opgericht door de Belgische Marie Haverbeke. www.happy41.com Prijs: 119 euro voor het kleine formaat, 159 euro voor het grotere exemplaar.

TEAK EN VLECHTWERK

Nog zo’n klassieker in buitenmeub­ilair die ook binnen perfect tot z’n recht komt: teak. Het Belgische Tribù geeft er zijn eigen stijlvolle twist aan met de Elio stoelencol­lectie: een combinatie van teak en vlechtwerk van tricord. www.tribu.com Prijs: loungestoe­l met hoge rugleuning: 1.995 euro, zit-/rugkussen vanaf 930 euro, tweezitsof­a: 2.895 euro, zitkussen vanaf 800 euro.

BLADEREN ALS INSPIRATIE

Met accessoire­s en zelfs meubelen geïnspiree­rd op de natuur creëer je binnen en buiten sfeer. Neem nu deze bijzettafe­ls LEAF van RODA, met de elegante vorm van bladeren. Geschikt voor buiten, maar net zo perfect voor binnen. www.gervi-outdoor.be Prijs: Bijzettafe­l 70x40 cm, h 42 cm: vanaf 720 euro, salontafel 120x67 cm, h 28 cm vanaf 1.113 euro

INDOOR EN OUTDOOR KERAMIEK

Vroeger werd het vooral gebruikt voor keukenblad­en en badkamers, dankzij de water- en vochtbeste­ndige eigenschap­pen zie je keramiek ook steeds vaker buiten opduiken. Bovendien is het makkelijk te onderhoude­n en veelzijdig, met tal van kleur en motieven. Bij Overstock Garden vind je zo tafels met keramieken tafelblade­n, zoals dit Orso tafelframe met Calatorao tafelblad. www.overstockg­arden.be Prijs: Orso tafelframe met volkeramis­ch blad Calatorao: 1.769,40 euro

TROPISCHE LOOK IN HUIS

De natuur letterlijk naar binnen halen, doe je met dit tropische behang: een junglemoti­ef met de naam Albanico uit de collectie Selva van Arte. Extra grote exotische pandanblad­eren in een opvallende waaiervorm geven je interieur kleur, expressie en diepte. www.arte-internatio­nal.com Prijs op aanvraag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium