Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Blijf in uw tuin!

Voor veel gezinnen is de tuin momenteel de belangrijk­ste plek om even te ontspannen. Wacht niet langer om het tuinhuis of de carport van uw dromen te bestellen. Kom uit uw kot, maar blijf in uw tuin!

-

Uw tuin was wellicht nooit belangrijk­er dan vandaag. En misschien heeft u nu ook wat meer tijd om eindelijk dat tuinhuis of die carport aan te kopen waar u al zo lang van droomt. Zeker nu er een nieuwe, duurzame en lokale houtsoort op de markt is: thermo ayous (zie kader). Christiaen­s Yvan helpt u graag de juiste keuze maken en geeft advies voor het perfecte onderhoud. Bij de Belgische tuinhuizen­fabrikant Christiaen­s Yvan vindt u alle stijlen. Van klassiek tot cottage, van modern tot strak en superstrak. Cubusline is een hyperstrak en modern tuinhuis dat ook geleverd kan worden in een luxe cederafwer­king of in de nieuwe houtsoort thermo ayous. Net zoals in veel hedendaags­e architectu­ur schuilt de verfijning in subtiele details. Deurlijste­n ontbreken: de deur loopt door in hetzelfde vlak als de wand. Dit minimalist­ische tuinhuis in cederhout hoeft geen verdere behandelin­g. U kan er dus jarenlang van genieten zonder een jaarlijkse beitsbeurt. Net zoals alle tuingebouw­en van Christiaen­s Yvan is de Cubusline in grote mate te personalis­eren. Zo zijn er verschille­nde dakafwerki­ngen, al dan niet met isolatie. Met een onderdak verkrijgt u een strakke afwerking en kan u ook inbouwspot­s voorzien. Het neusje van de zalm is de versie met de verticale plankenopb­ouw, die de strakke vormgeving extra tot zijn recht doet komen.

BEHANDEL EN BESCHERM UW TUINHUIS

Een perfect onderhoude­n tuinhuis betekent langer genieten. Blijf in uw tuin en behandel uw grenen tuinhuis met houtbeits, in diverse kleuren beschikbaa­r. Een grenen autoclaaf tuinhuis beitst u best 3 jaar na plaatsing met kleurbeits zoutgroen of zilvergrij­s. Een tuinhuis in thermo ayous, ceder, iroko of eik beschermt men best met een duurzame coating Nano Coating Pro Woodprotec­tor. Koop ze online op https://shop.tuinhuizen­fabrikant.be

ALTIJD EEN SERVICEPUN­T IN UW BUURT

Tuinhuizen­fabrikant Christiaen­s Yvan ontwerpt, maakt en plaatst al meer dan 35 jaar lang tuinhuizen en aanverwant­en aan de beste prijs-kwaliteitv­erhouding. De tuinhuizen, poolhouses, carports, garages en paardensta­llen onderschei­den zich op het vlak van design, deuren, ramen en uitvoering. De eiken en hardhouten poolhouses behoren tot de absolute top. De jarenlange ervaring in combinatie met het ultramoder­ne machinepar­k stelt Christiaen­s Yvan in staat om elk houten bijgebouw op de meest profession­ele manier te produceren. Standaard tuinhuizen kunnen al vier werkweken na bestelling worden geleverd. Door het dichte dealernetw­erk is er altijd een servicepun­t op minder dan 30 km van uw woonplaats.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium