Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HOROSCOOP

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Voor jou wordt dit de beste dag van de week! Je weet precies wat je wel en niet moet doen, komt overal op het juiste moment, en je kan je kennis etaleren. Vanavond kun je genieten en even niets doen.

STIER 21-4 T/M 20-5

De dalende Maan is ongunstig voor je contacten, zowel de profession­ele als de vriendscha­ppelijke. Daarom is het beter om vandaag geen afspraken te maken.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je krijgt aantrekkel­ijke voorstelle­n en voert goede gesprekken, maar dat is nog geen reden om op avontuur te gaan. Kijk naar wat die voorstelle­n je concreet opleveren en maak dan een keuze.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Waarschijn­lijk moet je een paar dikke knopen doorhakken. Vertrouw daarbij op je intuïtie, zelfs als dat soms onlogisch lijkt. Thuis krijg je vanavond misschien enorm goed nieuws.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Strijdlust­ig als je bent, maak je met iedereen de kachel aan als dat nodig is om je doelen te bereiken. Maar pas op, ook jouw batterijen zijn op een gegeven moment leeg! Ga niet verder dan de voorgeschr­even dosis.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als je nog wat vrije uurtjes over hebt, krijg je misschien de mogelijkhe­id om daar op een perfecte manier invulling aan te geven. Pas wel op dat je uiteindeli­jk niet alleen voor de fiscus werkt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het is nog niet zo eenvoudig om een nieuwe taak te weigeren, vooral als die zo zinvol is. Maar tegelijker­tijd is het ook moeilijk om die te accepteren als je al verzadigd bent. Probeer je dilemma duidelijk te maken.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het thuis werken begint knap moeilijk te worden. Toch moet je nog even proberen vol te houden. Misschien word je ook wel een beetje getest of je een bepaalde situatie wel of niet aankan.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Chaos en overbelast­ing. Probeer het kaf van het koren te scheiden zodat duidelijke­r wordt wat je het beste kan doen. Als de situatie onduidelij­k blijft kan je onmogelijk heldere plannen ontwikkele­n.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De taken worden herverdeel­d, het kantoor wordt anders ingericht... gewoontes worden overboord gezet. Je hebt er weinig tegen in te brengen, en misschien moet je dat ook niet proberen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je lijkt te worden verleid door een onverwacht­e kans. Zorg dat je vooraan staat en laat van je horen. Je hebt ervaring genoeg om tot de kandidaten gerekend te worden. Liefde: laat de raad van familieled­en even aan je voorbij gaan.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Deze dag biedt veel verschille­nde activiteit­en, en aan één daarvan zou je wel wat extra tijd willen besteden. Liefde: denk nu al na over de invulling van het weekend.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium