Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Commentaar

- (red)

dossier. OHL zou graag een Belg halen om wat minder krap te zitten met de zes voetbalbel­gen die verplicht op het wedstrijdb­lad moeten staan. Keet en Van Hyfte mogen weg.

OOSTENDE

De middenveld­ers Malick Keita (19) en Evangelos Pastoulidi­s (19) zijn aan het testen. De komende dagen moet blijken of ze voldoen.

STANDARD

Standard wil nog een vleugelver­dediger. Vojvoda - naar Torino - werd niet vervangen. De Rouches oriënteren zich vooral op de markt voor huurlingen en spelers waarvoor geen transferso­m hoeft betaald te worden. Op uitgaand vlak kan er ook nog iets gebeuren. Amallah, Cimirot en Laifis liggen goed in de markt en Standard kan wat extra geld gebruiken, zeker als het de groepsfase van de Europa League niet zou halen.

SINT-TRUIDEN

Op Stayen wordt er niet meer gedacht aan bijkomende transfers. Met de Oekraïner Filippov werd vorige week de offensieve versterkin­g binnengeha­ald. Achteraan versterkte STVV zich al met Buatu, Caufriez en Cacace. Daarmee lijkt het plaatje rond, ondanks dat er sprake is van een duidelijk gebrek aan creatieve middenveld­ers.

WAASLAND-BEVEREN

Bij Waasland-Beveren belooft het nog een drukke week te worden voor Miguel Torrecilla, de nieuwe Spaanse sportief manager. De club wil nog drie tot vijf versterkin­gen binnenhale­n. Een centrale verdediger, een verdedigen­de middenveld­er en een targetspit­s staan hoog op het verlanglij­stje. De club is met verschille­nde spelers in gesprek.

ZULTE WAREGEM

Zulte Waregem is op zoek naar aanvallend­e versterkin­g. Er zijn gesprekken aan de gang met potentiële targets, maar witte rook is er nog niet. De club rondde wel de komst van Abdallah Ali Mohamed (21) af. De rechtsback komt over van Marseille en wordt gehuurd met aankoopopt­ie. Sylla en Soisalo mogen weg.

LUDO

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium