Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Eigenlijk eerste keer dat ik me zo goed in mijn vel voel bij een club”

Invaller Raoul Lejour geeft beslissend­e assist bij eerste overwinnin­g

- (madc)

Na twee nederlagen heeft promovendu­s Gooreind zijn eerste driepunter te pakken. Op het veld van medeleider Poppel werd stevig uitgehaald. De 0-2overwinni­ng was dan ook verdiend. Uit de uitgelaten feestvreug­de na het laatste fluitsigna­al kunnen we afleiden dat de opluchting enorm groot was. Het seizoen is eindelijk begonnen, de nul is weggeveegd.

Invaller Raoul Lejour (21) legde de wedstrijd in zijn beslissend­e plooi. Bij zijn eerste baltoets zette hij Aerts op weg naar een tweede doelpunt.

“Na een weekje blessurele­ed begon ik op de bank tegen Poppel. Toen ik mocht opdraven hoopte ik het team over de streep te kunnen helpen. Het doet deugd dat me dat ook gelukt is.”

Lejour kwam in het tussenseiz­oen over van Mariaburg, daarvoor verdedigde de technisch vaardige dribbelkon­t de kleuren van Kaart en Cappellen. “Eigenlijk is het de eerste keer dat ik me zo goed in mijn vel voel bij een club. Zowel op als naast het veld amuseer ik me enorm.”

De aanvaller noemt zichzelf ook de grapjas van het team, al probeert hij op training en tijdens de wedstrijde­n bittere ernst uit te stralen. “Ik heb nog veel stappen te zetten, dat besef ik zeker, maar ik wil er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen. Deze club heeft gezonde ambitie, net als ik.”

De overwinnin­g tegen Poppel kwam misschien onverwacht, maar was wel verdiend te noemen. Ook de tweevoetig­e Lejour is dezelfde mening toegedaan. “We hadden uit de vorige partijen misschien ook al wel een puntje of twee verdiend. Deze winst is het bewijs dat we best wat mogelijkhe­den hebben binnen het team. Uiteraard zal het elke week hard werken zijn en beseffen we dat het een lang seizoen zal worden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium