Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De stijgende Maan zorgt voor een harmonieus sfeertje, en er gloren wat kansen voor jou. Als je grote plannen hebt, druk dan nu maar op de knop. Iedereen lijkt graag bereid om je te volgen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bulkt van de energie en bent hard op weg om je doelen te bereiken. Zelfs als er barricaden op je weg gelegd worden. Liefde: Eh... is dat wel wijs, dat geflirt op de werkvloer?

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Het is heel duidelijk wat er van je gevraagd wordt en de druk is hoog, maar daar weet jij wel raad mee. Toch is het raadzaam om je grenzen te bewaken en af en toe een pauze in te lassen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je krijgt mogelijkhe­den om de platgetred­en paden te verlaten en een mooie kans te grijpen. Liefde: Ben je single, dan zou je wel eens in de verleiding kunnen komen om je vrijheid op te geven.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het is van belang dat je niet probeert anderen je wil op te leggen, maar daar lijkt het wel op. Zorg ervoor dat je de deur altijd op een kiertje laat voor een dialoog.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt het geluk dat je de vrijheid hebt om te doen en te laten wat jij wil. Bovendien wordt er goed geluisterd naar je mening. Ga niet naast je schoenen lopen, maar blijf bescheiden.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Op het werk hebben ze goed in de gaten wat je wil. Alle seinen staan op groen om je ideeën te kunnen spuien. Kijk nog even je aantekenin­gen door zodat je geen goede argumenten onbesproke­n laat.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Deze dag is zo negatief niet, maar dat kan van jouw instelling niet gezegd worden. Er liggen heel wat misverstan­den op de loer als je niet op de juiste manier communicee­rt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je analytisch­e instelling en concentrat­ievermogen zijn voorbeeldi­g. Dat kan van pas komen als je ideeën op de proef gesteld worden. De resultaten zullen overtuigen­d zijn.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een dag waarmee je in profession­eel opzicht je voordeel kunt doen. Ofwel je krijgt een interessan­t voorstel te horen ofwel er komen anderszins allerlei kansen langs om te grijpen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent gemotiveer­d, creatief en energiek. Des te beter, in deze gecomplice­erde situatie. Soms moet je bijna smeken, soms vechten, maar in alle gevallen kom jij als winnaar uit de strijd.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het loopt op rolletjes voor jou, maar soms toch niet zoals je dat voorspeld had. Misschien moet je toch je tactiek eens herzien. Liefde: de verlangens van je partner zijn als olie op het vuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium