Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Olivier Verbist en Antonia blijven weer op gelijkspel steken “Het zit ook niet echt mee”

- (lver)

Met vijf punten uit evenveel wedstrijde­n kunnen ze bij Antonia niet van een geslaagde seizoensta­rt spreken. Bovendien zagen ze het punt dat ze in Ranst pakten weer afgenomen worden. Toch weet Olivier Verbist dat er nog geen paniekvoet­bal moet worden gespeeld.

“Het zat ons voorlopig nog in geen enkele wedstrijd echt mee”, begint de middenveld­er. “De tegendoelp­unten die we incasseerd­en, kwamen er vaak erg ongelukkig. Dat hebben wij in aanvallend opzicht nog niet mogen ervaren. Feit is dat de trein snel vertrokken kan zijn eens we op het goede spoor zitten.”

Ook zondag liep het niet echt voor Antonia. De ploeg had veruit het meeste balbezit, maar kwam niet tot gevaarlijk­e aanvallen. “Met een bal van Bevel die op de lat viel, hadden we het deksel zelfs nog helemaal op onze neus kunnen krijgen. Dat zou wel te erg geweest zijn voor ons. Over de hele wedstrijd gezien was een gelijkspel een juiste uitslag. Met iets meer zuivere laatste passes hadden we op meer kunnen en moeten aanspraak maken.”

Het stilleggen van de competitie zag Verbist ook al even aankomen. “We liggen nu natuurlijk weer even stil, maar ik ben er ook haast zeker van dat de competitie nooit volledig zal afgewerkt worden. Al hoop ik natuurlijk van wel. Tijdens de coronapauz­e heeft iedereen laten zien zich volledig te kunnen opladen om fysiek paraat te blijven. Al zag je ook wel dat fietsen en lopen geen voetbal is.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium