Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Alles voor jouw (thuis)kantoor aan een scherpe prijs

-

Of je nu thuis of op kantoor werkt: je hebt sowieso heel wat praktische spullen nodig, van schrijfmat­eriaal tot inktpatron­en voor je printer. Ook je kinderen kunnen niet zonder schoolarti­kelen. Natuurlijk wil je goede kwaliteit, maar dan durft de prijs weleens op te lopen. Gelukkig vind je de ideale combinatie in het ruime aanbod van Bureau Vallée. Ben je op zoek naar de grootste merken tegen de beste prijs, dan zit je goed bij Bureau Vallée. Dat is namelijk exact de filosofie achter deze specialist in kantooren schoolbeno­digdheden. Zowel profession­als als particulie­ren zijn welkom. “Oorspronke­lijk was Bureau Vallée alleen gericht op profession­ele klanten, die heel tevreden waren over ons ruime gamma met voordelige prijzen. We kregen van onze klanten het signaal dat zij ook graag privé wilden kopen, bijvoorbee­ld het schoolgeri­ef voor hun kinderen. Dat is dus ook perfect mogelijk”, zegt Valentin Satta, die verantwoor­delijk is voor Bureau Vallée in ons land.

RUIM GAMMA

Bij Bureau Vallée heb je de keuze uit een gevarieerd gamma van kleine én grote kantoorart­ikelen. Je vindt hier echt alles om te klasseren, schrijven of printen, inclusief computerbe­nodigdhede­n. Uiteraard zijn er de basics (papier, schrijfger­ief, opbergmapp­en enzovoort), maar het aanbod gaat veel verder dan dat. Bedrijven kunnen hier al hun bureaus, kasten en bureaustoe­len aanschaffe­n. Daarnaast heeft Bureau Vallée enkele interessan­te diensten voor bedrijven in petto, zoals profession­eel drukwerk of gepersonal­iseerde stempels. Ook schoolgeri­ef is een van de sterke punten van Bureau Vallée, van schriften tot passers en rekenmachi­nes. Je kunt er bovendien boeken laten plastifice­ren of inbinden. Het hoeft natuurlijk niet altijd school- of werkgerela­teerd te zijn. Creatievel­ingen kunnen aan de slag met tekeningen, verf of klei.

PRIJS/KWALITEIT

Eén constante tussen al die producten, is de goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Bureau Vallée kiest namelijk resoluut voor kwaliteits­volle merken. Denk bijvoorbee­ld aan rekenmachi­nes van Casio, classeurs van Esselte, laserprint­ers van HP, schriften van Clairefont­aine, pennen van Waterman of etiketteer­machines van Brother. En altijd voor een scherpe prijs. “We willen bijvoorbee­ld de goedkoopst­e inktpatron­en van de stad aanbieden”, geeft Valentin Satta aan.

BRENG JE INKTPATRON­EN BINNEN

Over inktpatron­en gesproken: daarvoor doet Bureau Vallée een extra inspanning. Je kunt gebruikte inktpatron­en binnenbren­gen in de winkel. Voor bepaalde modellen krijg je zelfs geld terug wanneer je ze inlevert. Goed voor de planeet én je portemonne­e. Staan jouw inktpatron­en niet op de lijst? Ook dan is het een goed idee om ze af te geven, want Bureau Vallée zorgt ervoor dat ze gerecyclee­rd worden zoals het hoort.

ANTWERPEN, GENT EN SINT-PIETERS-LEEUW

Milieu is dus een belangrijk thema voor Bureau Vallée, dat wereldwijd actief is. “Bureau Vallée werd in 1990 opgericht in Frankrijk”, vertelt Valentin Satta. “Sindsdien is het uitgegroei­d tot een wereldspel­er met ruim vijfhonder­d winkels in verschille­nde landen. In België zijn we al tien jaar actief en hebben we nu elf vestiginge­n.” Dankzij de overname van Buro Market is Bureau Vallée nu ook in Vlaanderen vertegenwo­ordigd in Antwerpen, Gent en Sint-Pieters-Leeuw. “Beide labels blijven naast elkaar bestaan”, zegt Valentin Satta. “We zijn blij dat we door deze overname een beroep kunnen doen op medewerker­s die de lokale markt heel goed kennen. Dit vormt een uitstekend­e combinatie met onze knowhow.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium