Gazet van Antwerpen Stad en Rand

CC programmee­rt op openluchtp­odium Tarmac

- (jw)

Cultureel Centrum Aartselaar zorgt met openluchtp­odium ‘den Tarmac’ voor een vakantiesf­eer. Drie vrijdagavo­nden komen toppers als Nele Goossens, Lukas Lelie en Senne Guns op bezoek.

Momenteel wordt hard gewerkt in CC ’t Aambeeld aan de della Faillelaan. In afwachting van de installati­e van een nieuwe tribune deze zomer verwelkomt de cultuurdie­nst iedereen graag opnieuw op ‘den Tarmac’ aan de muziekscho­ol aan de Carillolei 3.

In de nazomer van 2020 wist de formule van buitenoptr­edens van de cultuurdie­nst heel wat toeschouwe­rs te charmeren. Daarom wordt dit idee opnieuw opgepikt. Vrijdag 18 juni geeft cabaretièr­e Nele Goossens de aftrap. Deze actrice die in verschille­nde tv-series te zien was, brengt een ludiek optreden op de binnenkoer.

De week erop, vrijdag 25 juni, geeft Lukas Lelie het beste van zichzelf. Deze comedian, onder andere gekend van Humo’s Comedy Cup, trakteert de toeschouwe­rs op absurditei­ten en verrassend­e oneliners. Senne Guns sluit het rijtje voorstelli­ngen af op vrijdag 2 juli met Opus 3. Als zanger en pianist stelt hij zich de vraag hoe je tegelijker­tijd klussen klaart en een meesterwer­k componeert terwijl het leven verder draait.

Het voorprogra­mma wordt telkens verzorgd door talent van de plaatselij­ke Academie Woord & Muziek. Deze school was een filiaal van de Academie Wilrijk. Vanaf volgend schooljaar neemt de Academie Hemiksem-Schelle het over.

“Den Tarmac’ is het ideale moment om kennis te maken met die nieuwe bewoners”, zegt

cultuurbel­eidscoördi­nator Nele Jacobs.

 ?? FOTO JW ??
FOTO JW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium