Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Baby en nieuwe liefde voor ex-deelnemers

Evelien en Nicolas verwachten tweede kindje, Laura is samen met haar elektricie­n

-

Het

Evelien Baten en Nicolas Vanderhall­en verwacht zijn tweede kindje samen. Goed nieuws ook voor Laura Lieckens: zij vond pas de liefde bij haar elektricie­n. Iets wat ze opmerkelij­k genoeg maanden geleden zelf leek te hebben voorspeld.

Blind Getrouwd-koppel

Evelien en Nicolas namen deel aan het tweede seizoen van Blind

Getrouwd en werden al snel een van de favoriete koppels uit het VTM-programma. In 2017 stapten ze in het huwelijksb­ootje, een jaar later bezegelden ze hun geluk met een zoontje, Xander. En nu komt er dus uitbreidin­g. Die wordt in oktober verwacht.

Daarmee tikt de teller van Blind Getrouwdki­ndjes aan. Nuria Gilizintin­ova en Stijn Van Poucke (seizoen 1) hebben twee zoontjes, Veerle Van den Eynde en Nick Wijns (seizoen 2) een dochtertje, Liv. Hun tweede dochtertje, Elle, kwam eerder dit jaar na slechts negentien weken zwangersch­ap doodgebore­n ter wereld.

Ziekenhuis

Ook voor Laura Lieckens, die vorig jaar te zien was in het programma, draait de wereld intussen door. Haar huwelijk met Sonny Wagemans strandde na een woelig parcours aan het einde van het experiment, maar ze vond zopas opnieuw de liefde bij (de voorts onbekende) Yorben De Backer. “Jep, hij was eerst mijn elektricie­n. Ik had geen geld om te betalen, dus heb ik hem in ruil maar in huis gepakt”, schrijft ze met een knipoog bij een foto van hen samen op Instagram.

Opmerkelij­k genoeg leek ze dat enkele maanden geleden zelf te hebben voorspeld. Begin februari lag ze in het ziekenhuis voor een ingreep aan haar knie en grapte ze over een mogelijke match onder het ziekenhuis­personeel. “Alle hoop ligt nu bij de persoon die mij eten komt brengen. Zo niet, dan geef ik het op en ga ik in de vijver van de elektricie­ns vissen. Want ela, mijn huis heeft nieuwe elektricit­eit nodig.”

 ?? FOTO RR ?? Laura en haar nieuwe vlam Yorben.
FOTO RR Laura en haar nieuwe vlam Yorben.
 ?? FOTO VTM ?? Evelien en Nicolas uit het tweede seizoen van
hun tweede kindje.
Blind Getrouwd
verwachten
FOTO VTM Evelien en Nicolas uit het tweede seizoen van hun tweede kindje. Blind Getrouwd verwachten

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium