Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Zonder transferzo­rgen

-

Mundo Deportivo bereidt

Yannick Carrasco

Leander Dendoncker

Dennis Praet

(21) is een interessan­t thema voor verschille­nde knip- en plakwebsit­es. Er gaat geen dag voorbij zonder dat hij wordt gelinkt aan clubs als AC Milan of Atalanta. De Ketelaere zelf voelt zich klaar om het op een hoger niveau te proberen, maar als hij uiteindeli­jk bij Club moet blijven, zal dat geen straf zijn. Niet het minst omdat dat misschien zelfs gunstig zou zijn voor zijn WKselectie voor Qatar.

Arsenal: mogelijk wordt dat de volgende bestemming voor (25). De gesprekken hebben al plaatsgevo­nden. Bij Leicester heeft Tielemans nog één jaar contract, maar hij is niet van plan om te verlengen. Overigens staat de middenveld­er niet alleen bij Arsenal op de lijst. Wellicht pas na de interlandp­eriode valt de beslissing. Nog in Engeland mag

(27, Brighton) dromen van een stap hogerop. Reims is

stilaan

Charles De Ketelaere

Youri Tielemans

Trossard

Leandro hij ontgroeid. (24) groeide in de champagnes­treek uit tot een van de beste verdediger­s van de Franse Ligue 1. Dat is ook AS Roma en Sevilla niet ontgaan. Faes zelf hoopt dat hij zich deze zomer sportief kan verbeteren.

Dat wenst ook (22). Hij is in interviews duidelijk geweest: bij Vitesse, dat hem huurde van Club Brugge, kan hij niks meer leren. In principe moet hij terug naar Jan Breydel, maar als Club hem ten gelde wil maken, is dit een ideaal moment: in de Eredivisie scoorde Openda achttien keer. PSV heeft hem in elk geval op de radar, zijn transferwa­arde bedraagt 5,5 miljoen euro.

(22) heeft zich stormachti­g ontwikkeld bij Bologna, in die mate dat AC Milan en Juventus al gepolst hebben naar zijn transfervo­orwaarden. Ook Engelse en Duitse ploegen hebben al scouts gestuurd voor de verdediger.

Michy

Wout Faes

Arthur Theate

Loïs Openda

(28) moet na veertien treffers bij Besiktas een nieuwe club vinden. Bij Chelsea zitten ze niet op hem te wachten.

Batshuayi

Gisteren arriveerde­n de Rode Duivels in het nationale oefencentr­um in Tubeke. Traditione­el is dat een parade van blitse wagens en opvallende outfits. En zoals wel vaker was het Michy Batshuayi die de meeste aandacht opeiste. Niet alleen met zijn gedurfde kledingsti­jl, maar vooral met zijn felgekleur­de BMW.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium