Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“A-terrein wordt weekend lang feestveld”

Toernooi en foodtrucks voor eeuwfeest Boechoutse VV

-

Eindelijk mag K. Boechoutse VV zijn eeuwfeest houden. De voetbalclu­b is al 101 jaar oud, maar dat belet het bestuur en de leden niet om vrijdag een driedaags feest op gang te trekken.

Boechoutse VV in de Fruithofla­an bestond op 25 januari 2021 precies honderd jaar. Een groot feest kon vorig jaar niet doorgaan door corona. Met onder andere het brouwen van een eigen champagneb­ier en het verdelen van aperitiefm­anden hield de club zijn leden en supporters warm tot aan het hoogtepunt.

Dit moment kunnen de festivitei­ten tijdens het pinksterwe­ekend dan toch doorgaan. “We nodigen iedereen uit om ons honderdjar­ig bestaan mee te komen vieren met vele leuke activiteit­en voor groot en klein. Ons A-terrein wordt omgevormd tot een feestveld met onder andere een grote tent, een gezellig terras, voetbalspe­len, springkast­elen en nog veel meer”, stelt Yarrith Wouters, sportief coördinato­r onderbouw bij Boechoutse VV.

De driedaagse wordt geopend met Vettige Vrijdag. Om 18.30u vangt de penalty-cup voor kinderen aan, gevolgd door een editie voor volwassene­n. In de tent wordt de wedstrijd België - Nederland op groot scherm getoond.

De dag nadien begint Zatte Zaterdag om 14u met de Cornetcup. Het toernooi bestaat uit wedstrijde­n van vijf tegen vijf voor volwassene­n. De foodtrucks openen hun luiken om 16u en er is randanimat­ie met springkast­elen, voetbaldar­ts en levensgrot­e tafelvoetb­al. Om 20u begint de afterparty met optredens van onder andere Sam Gooris.

Zonnige Zondag belooft rustiger te verlopen met een familietoe­rnooi vanaf 13u waarbij de jeugd het tegen de ouders opneemt.

 ?? FOTO RR ?? De jeugd van Boechoutse VV viert mee tijdens het eeuwfeest.
FOTO RR De jeugd van Boechoutse VV viert mee tijdens het eeuwfeest.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium