Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Michel Wuyts en Andy Peelman presentere­n nieuw VTM-programma

24 BV’s strijden tegen elkaar op spectacula­ir hinderniss­enparcours Run. Spartacus .

- EVA DE POORTER

VTM lanceert binnenkort het nieuwe programma

Daarin nemen 24 bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een spectacula­ir hinderniss­enparcours. Een uitzenddat­um maakt de zender nog niet bekend, maar het programma zal wel wekelijks te zien zijn van maandag tot en met donderdag.

bekende

afleggen, met tien hinderniss­en. Ze moeten proberen dat zo snel mogelijk te doen. Er wordt gesleurd met zware zandzakken en geworsteld onder de prikkeldra­ad door de modder. Daarna trotseren de kandidaten een steile ramp en klimmen ze in metershoge netten. Ze zullen afzien. De beste acht strijden in de finaleweek tegen elkaar.

Opvallend deelnemer: toekomstig CD&V-voorzitter Sammy Mahdi is een van de kandidaten. Daarnaast doen

24

BV’s

gaan

het

Spartacus Run-parcours onder meer nog zangeresse­n Lindsay De Bolle en Laura Tesoro mee, alsook model Lauren Versnick, tv-gezicht Francesco Planckaert, politica Jinnih Beels (Vooruit) en influencer Average Rob.

Creatieve commentaar

In elke aflevering leggen twee kandidaten het parcours af. Andy Peelman neemt de presentati­e op zich en krijgt met Michel Wuyts een sidekick naast zich om het programma van commentaar te voorzien. “Dit is iets helemaal anders dan Parijs-Roubaix of de Tour”, aldus Wuyts. “Maar minstens even leuk. BV’s die zotte hinderniss­en trotseren en daarbij al eens een grappige stoot uithalen: dat maakt dat je toch wat creatiever kan zijn in je commentaar. Al moet ik ook toegeven dat een aantal BV’s bijna even verbeten zijn als profwielre­nners. Oh ja, verwacht je aan verrassing­en.”

 ?? FOTO VTM ?? “Een aantal BV’s zijn bijna even verbeten als profwielre­nners”, zegt Michel Wuyts (links).
FOTO VTM “Een aantal BV’s zijn bijna even verbeten als profwielre­nners”, zegt Michel Wuyts (links).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium