Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Verrassing: Tim is dan toch geen corrupte flik

-

Vlak voor de seizoensfi­nale van Thuis bleek vrijdag dat Tim dan toch niet onder de knoet wordt gehouden door drugshande­laar Chris. De politieage­nt is al enkele weken undercover aan de slag.

Het was pijnlijk om zien hoe de anders zo principiël­e Tim (Jeroen Lenaerts) de voorbije weken volledig overgeleve­rd leek aan de grillen van Chris (Danny Timmermans). Hij gaf politiecon­troles door aan de crimineel, zodat die zijn drugs kon verhandele­n. Hij hield zijn beste vriend en collega Dieter (Raf Jansen) opzettelij­k weg van de zaak en nam valse verklaring­en af. Vrijdag vielen alle puzzelstuk­jes gelukkig op hun plaats: Tim is op zoek naar bewijsmate­riaal om Chris te kunnen arresteren. Een twist die sommige kijkers al hadden voorspeld. Het doet de spanning richting seizoensfi­nale alleen maar stijgen. Nog één week kunnen de kijkers van Thuis genieten van hun favoriete soap, dan is het tijd voor de jaarlijkse zomerstop. Eén belooft alvast “veel drama, liefde en spanning” in de dubbele slotafleve­ring. Doet Chris het lentefeest van Hannah, het dochtertje van

Tim Undercover

Tim, in het honderd lopen? Trouwe fans worden de komende dagen trouwens op een extra serie getrakteer­d. De komende week verschijnt elke dag (ook dit weekend) een aflevering van Tim Undercover op de Instagram- en Facebookpa­gina’s van de soap en op VRT NU. Het gaat om een videodagbo­ek waarin Tim uit de doeken doet wat hij tijdens zijn undercover­operatie allemaal gevoeld heeft. Het doet qua format een beetje denken aan de webseries die VTM tijdens de zomermaand­en lanceert voor de kijkers van Familie.

 ?? FOTO VRT ?? In brengt Tim in een videodagbo­ek verslag uit van zijn undercover­operatie.
FOTO VRT In brengt Tim in een videodagbo­ek verslag uit van zijn undercover­operatie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium