Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Een boksmatch, een brand en drie mogelijke doden

‘Thuis’ en ‘Familie’ hervatten vanavond

- TOM VETS

Na een zomerpauze van een achttal weken zijn de Van den Bossches weer op post bij VTM voor Ook Simonne, Frank, Marianne en alle anderen van geven weer euh… thuis op Eén. Om weer helemaal mee te zijn, frissen we je geheugen op. Hoe eindigden die seizoensfi­nales ook alweer? En wat kunnen we verwachten?

uThuis

uFamilie.

THUIS:

FAMILIE:

Thuis

Einde verhaal voor Kobe? Acteur Reynout Dekimpe werd een jaar geleden gevraagd om voor even acteur Sid Van Oerle in

te vervangen. Maar die laatste gaf in de winter aan toch geen zin meer te hebben in een terugkeer. Bij het personage Kobe brak de afgelopen maanden de ziekte ALS snel door. Bovendien leek hij in de finale op een zware autocrash af te stevenen, veroorzaak­t door Waldek (Bart van Avermaet).

Het ziet het er niet goed uit voor Veronique (Sandrine André), die met haar wagen in het kanaal belandde. Maar dat de makers haar zo kort na de exit van haar tv-broer Peter ook opofferen, lijkt onrealisti­sch. Over haar televisiep­artner Lars (Kürt Rogiers) werd onlangs geschreven dat hij de reeks even verliet. Maar de acteur ontkende zopas dat dat was vanwege de presentati­e van het VTMprogram­ma

De Schaal van Pascale.

cocktail lijkt in de eerste aflevering beslecht te worden in de boksring. Mieke versus Sam.

De relatie van Lowie (Mathias Vergels) en Viv (Lynn Van den Broeck) mag dan wel voorbij zijn in de Eén-soap, de kinderwens van Lowie is er nog altijd. Hoe krijg je als man een kind als je geen partner hebt? Bewust ongehuwd vaderschap is het toekomstpl­an van Lowie. Zet hij zijn plannen door, en wie zal hij vragen als draagmoede­r? Volgens ons vallen Marianne en Simonne al af.

uuuuTHUIS:

De slotafleve­ring in zorgde voor een onverwacht­e wending. Het welkomstfe­estje van Hanne (Margot Hallemans) voor Quinten (Maxime De Winne) kwam abrupt ten einde. Hij kwam niet opdagen en belde vanuit Singapore met schokkend nieuws: “Ik ben opgepakt op het vliegveld. Er zijn drugs gevonden in mijn rolstoel.”

FAMILIE:

THUIS:

FAMILIE:

Familie, Thuis,

VTM, 20u Eén, 20.10u

Familie

In de seizoensfi­nale ontmaskerd­e Chris (Danny Timmermans) undercover­agent Tim (Jeroen Lenaerts). En ook Dieter (Raf Janssen) liep mee in de val. Het superflikk­enduo zit vastgebond­en in een brandende schuur en Dieter is bewusteloo­s. De rook wordt dikker, elke seconde telt. Zal Tim de boel nog redden of moet het politiekor­ps op zoek naar twee nieuwe inspecteur­s?

Er lijkt een megaspoile­r te zitten in de nieuwe die VTM afgelopen weekend vrijgaf. De volledige cast en alle nieuwe gezichten zijn daarin opgenomen, maar er ontbreekt één iemand, en dat is nog wel Guido Van den Bossche. Vincent Banic, die onlangs als Guido in de clinch lag met de duistere Mira, had voor de generiek geen opnames. Enkele weken geleden dook Banic op Instagram op met een korter kapsel en zonder baard. Een teken aan de wand dat de typische look van Guido niet meer nodig was.

Familie-generiek

 ?? ??
 ?? FOTO VTM ?? Niko tegen het Canvas in
Familie.
FOTO VTM Niko tegen het Canvas in Familie.
 ?? FOTO VRT ?? Tim en Dieter in nauwe schoentjes in
Thuis.
FOTO VRT Tim en Dieter in nauwe schoentjes in Thuis.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium