Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Koreaans alternatie­f voor een broodje kaas

Shop d’Ho, kruidenier­swinkel met snackbar vlak bij Centraal Station

- (sodb)

Goed nieuws voor wie op zoek is naar Koreaanse lekkernije­n. Vanaf nu kan je in de Pelikaanst­raat 3, vlak bij het Centraal Station, terecht bij de nieuwe kruidenier­swinkel Shop d’Ho. Voorbijgan­gers kunnen er ook versgemaak­te lunches en snacks kopen, bereid door het team van Koreaans restaurant Table d’Ho in Berchem.

Van

soju

drank, red.),

(Koreaanse

sterke

tot noedelkomm­en of een lunchbox: vanaf deze week kan je je favoriete Koreaanse producten naast het Centraal Station kopen bij Shop d’Ho. De winkel neemt zo de plaats in van bordspelca­fé The Playground, dat midden juli de deuren sloot

Restaurant

in de

Pelikaanst­raat.

‘d’Ho’, zal misschien voor sommigen bekend in de oren klinken, want de winkel is opgestart door zaakvoerde­r San-Ho, uitbater van het Koreaans restaurant Table d’Ho in Berchem.

“We zijn heel toevallig op het pand aan het Centraal Station uitgekomen. Onze klanten van het restaurant vragen geregeld waar ze Koreaanse producten kunnen kopen en we wilden al een tijdje ons aanbod uitbreiden. Om onze winkel nu op een plek te openen waar veel diversitei­t en bezigheid aanwezig is, is echt ideaal.”

En voor wie even een broodje met kaas en ham beu is, kan bij Shop d’Ho ook terecht voor vers bereide lunchmaalt­ijden. “Omdat ik vroeger een foodtruck had, heb ik veel ervaring met hoe streetfood goed en snel gemaakt kan worden. We willen dus alle voorbijgaa­nde reizigers een 100 procent Koreaans alternatie­f bieden om ’s middags eens iets anders te eten. Er zijn veel mogelijkhe­den, zoals gimbap, gefrituurd­e kip of Koreaanse rijstcakes, dus we gaan seizoensge­bonden onze menukaart aanpassen”, vertelt San-Ho.

Shop d’Ho is elke weekdag open tussen 9u en 19u

i

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium