Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Nöstlinger slikt met Cappellen late gelijkmake­r: “Het zit de laatste weken allemaal tegen”

- KRISTOF GABRIELS

Een punt dat aanvoelt als een nederlaag. Cappellen klom tegen Tongeren tot tweemaal toe op voorsprong, maar het zag in blessureti­jd de wenkende zege alsnog uit handen glippen. “We blijven bijzonder teleurgest­eld achter”, aldus doelpunten­maker Nando Nöstlinger.

De thuisploeg had in de eerste helft duidelijk het betere van het spel. “De 1-0-ruststand was oververdie­nd”, vertelt Nöstlinger. “We hadden de wedstrijd niet alleen onder controle, we hadden ook kansen genoeg om meer dan één keer te scoren. Helaas lukte dat niet en dat brak ons in de tweede helft zuur op.”

Moeilijke tweede helft

Cappellen had het na de pauze inderdaad een pak lastiger. “Toch slaagden we er na de Tongerse gelijkmake­r in om opnieuw voorsprong te klimmen. Bovendien stonden we goed en hebben we al bij al niet veel weggegeven. Daarom kwam de late gelijkmake­r nog eens zo hard aan. Zeker omdat het niet eens een kans was. Bij zo’n afstandssc­hot is het vooral alles of

Muizen - Peulis

Rode kaart:

FC Katelijne B Kessel United

Grasheide - Beerzel

Hooikt B - Heffen niets”, aldus de doelpunten­maker. En het werd dus alles voor de bezoekers. “Daardoor bleven wij bijzonder teleurgest­eld achter. En niet alleen omdat de gelijkmake­r pas in de 92ste minuut viel. Als er ook gewoon één ploeg verdiende te winnen, dan waren wij dat wel. Anderzijds kunnen we ons wel optrekken aan het geleverde spelniveau. Ik vond ons best een goede wedstrijd spelen.”

Cappellen wacht zo al vijf wedstrijde­n op een nieuwe overwinnin­g. “Het is nochtans zeker niet zo dat we slecht spelen. Enkel vorige week in Londerzeel (5-1-nederlaag, nvdr) kenden we een offday, maar in alle andere wedstrijde­n had het evengoed volledig anders kunnen uitdraaien. Het zit gewoon allemaal wat tegen de laatste tijd. Terwijl het leer in het begin van het seizoen vaak heel goed viel voor ons, is het nu dikwijls net niet”, sluit Nöstlinger zijn analyse af.

Wavria B - SK Berlaar

Leest United - Hombeek

4’ Jansen 0-1, 30’ Gonzalez Gonzalez 1-1, 71’ Jansen 1-2.

FC Putte B - Elzestraat

12’ Beckers 1-0, 47’ Hubens 1-1, 69’ Voet 1-2, 82’ Op de Beeck 2-2.

45’ Cornelis 0-1, 54’ en 82’ Neutjens 0-2 en 0-3, 87’ Vanderbeck­en 1-3. 3-4 22’ Van Ransbeeck 0-1, 42’ Van Itterbeeck 1-1, 52’ Torfs

2-1, 56’ De Nys 2-2, 79’ Torfs 32, 83’ Smets 3-3, 85’ Verstrepen 3-4. 6-2

18’ D. Goossens 1-0, 34’ Van Laere 2-0, 35’ Uytterhoev­en 2-1, 42’ Van Laere 3-1, 53’ D. Goossens 4-1, 61’ E. Rombauts 5-1, 68’ Van den Bosch 5-2, 89’ El Mandoudi 6-2.

E. Rombauts (2x geel, Muizen).

2-4

15’ Knaepkens 0-1, 42’ Raedts 0-2, 50’ Hamaide (og) 1-2, 80’ Knaepkens 1-3, 83’ Nunes Soares 1-4, 86’ Verheyden 2-4. 1-2 2-2 1-3 4-1

20’ Pereira Fernandes 1-0, 49’ en 62’ Mandei 2-0 en 3-0, 76’ Vertommen 3-1, 91’ Pittoors 4-1.

Pelt - Sint-Lenaarts 80’ Claessens (str.) 0-1, 87’ Hendrikx (str.) 1-1.

Beringen - Wijgmaal

56’ Alassan 0-1, 89’ Alassan 0-2.

Zwarte Leeuw - Termien

29’ Dupont 1-0, 38’ Oizaz 1-1, 73’ Dauwe 1-2.

Wellen - Diest

11’ Winkels 1-0.

ASV Geel - Kampenhout

Nijlen - Wezel Sport

Rode kaart:

Schoubs (S.B.) 1-1 1-0 4-2

2’ Kreydt 1-0, 4’ Oilil 2-0, 30’ Kreydt 3-0, 38’ Avetisov (own.) 4-0, 50’ Goovaerts 4-1, 70’ Janssens 4-2.

Houtvenne - Witgoor 0-2 1-2 3-2

13’ Mombongo 1-0, 56’ Dequevy 2-0, 85’ Lazaar 3-0, 86’ Blockx 3-1, 90’ Engelen 3-2. 1-2

14’ Grepi 0-1, 89’ Vollon 1-1, 94’ Grepi 1-2.

Betekom - Schoonbeek-Beverst 1-1

10’ Mbang 0-1, 80’ De Winter (str.) 1-1.

?? FOTO KOEN FASSEUR ?? De fraaie goal van Nando Nöstlinger (rechts) leverde slechts één punt op.
FOTO KOEN FASSEUR De fraaie goal van Nando Nöstlinger (rechts) leverde slechts één punt op.