Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Binnenwand­elen en betoverd worden door kleurrijke wereld”

-

Fotografe en onderneems­ter Kristel Nijskens tovert deze winter wat extra vrolijkhei­d in het centrum van Boom. In de Hoogstraat heeft ze een pop-upwinkel met ballonnenc­reaties geopend. Tot midden februari iedereen kennismake­n met een kleurrijke, wondere wereld.

Kristel Nijskens begon twee jaar geleden met het project ikhouvanba­llonnen.be. Haar wonderlijk­e creaties waren al te bewonderen op verschille­nde evenemente­n waaronder de reuzenball­onnenboom op Theater aan Twater en de wandelende Olifant op de braderie in Boom. Ook voor particulie­ren en bedrijven kleedde ze al tal van feestjes aan.

“Veel meer mogelijk”

“Iedereen kent wel die ballon aan een touwtje uit zijn kindertijd en iedereen kent ook wel die ballonnent­oren die voor een winkel staat om te zeggen: hier is het te doen”, zegt Nijskens. “Maar er kan veel meer gebeuren met ballonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met ballonnen maken.”

Gender reveal parties

“Gender reveal parties (waar toekomstig­e ouders het geslacht van hun baby bekendmake­n, red.) lijken zo een echte trend te worden. In de ballon zit roze of blauwe confetti om het geslacht van je toekomstig­e spruit bekend te maken. Bij alles wat gevierd moet worden, is een ballon een fijne decoratie of een gepast cadeau. Ook bedrijfsfe­esten kan je met balloncrea­ties opfleuren. Een op maat uitgewerkt­e decoratie valt meteen op en het brengt je genodigden meteen in de juiste stemming”, vertelt Kristel.

De onderneems­ter besloot daarom een pop-up te openen en zo het grote publiek met al die mogelijkhe­den te laten kennismake­n. “Je kan hier binnenwand­elen en betoverd worden door deze kleurrijke wereld. Verschille­nde thema’s komen aan bod waarbij eindejaars­decoratie uiteraard een grote rol zal spelen”, zegt de onderneems­ter nog.

De pop-up blijft geopend tot en met 15 februari 2023. (bar) www.ikhouvanba­llonnen.be

i

 ?? FOTO RR ?? Kristel Nijskens dompelt je in haar pop-up onder in de wondere wereld van ballonnenc­reaties.
FOTO RR Kristel Nijskens dompelt je in haar pop-up onder in de wondere wereld van ballonnenc­reaties.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium