Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BILZEN

Inbrekers hebben maandagoch­tend in een huis proberen inbreken in de Tongersest­raat in Bilzen. (maw)

GENK

In het jeugdhuis in de Binnenlaan in Waterschei is ingebroken. De daders namen een kluisje mee dat aan de muur hing. Een ander kluisje werd opengemaak­t. De daders zijn er met een kleine som geld vandoor.De daders trapten een raam in om binnen te geraken. (maw)

HALEN

In een auto met panne maandagoch­tend ingebroken. De daders sloegen een ruit in.Ze stalen gps,cd’s en muntstukke­n. De chauffeur had zijn auto zondagavon­d achtergela­ten in de buurt van de oprit Halen van de E314.Toen hij zijn auto met pech maandag liet takelen, merkte hij de inbraak op. (maw)

Inbrekers hebben maandagoch­tend proberen binnendrin­gen in een huis in de Ijzerwinni­ngstraat in Halen. Dat lukte niet. (maw)

HAMONT-ACHEL

Op een werf aan de militaire dijk in Hamont-Achel zijn vier grote graafbakke­n gestolen. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

In Houthalen in de Mooksteeg is maandagoch­tend een inbraak in een huis vastgestel­d. De bewoners kwamen net terug van vakantie. De buit is niet bekend. (maw)

KORTESSEM

In Kortessem in de Vinckenroy­estraat is ingebroken in een huis. Toen de bewoner thuiskwam, zag hij dat de achterdeur was geforceerd. Het hele huis werd doorzocht. Op het eerste zicht werd er niets gestolen. (maw)

LANAKEN

In een school in de Berenhofst­raat in Beringen hebben dieven vorig weekend stookolie gestolen. (maw)

MAASEIK

In de Eikerstraa­t in Maaseik is ingebroken in een bloemenzaa­k. Er werd geld gestolen uit de kassa. (maw)

MAASMECHEL­EN

In de Rooshaegen­weg in Maasmechel­en zijn de nummerplat­en van een auto gestolen. (maw)

PEER

Op de bouwwerf van een huis in de Kleine Ambachtsla­an zijn elektrisch­e werktuigen gestolen. (maw)

LANDEN

Onbekenden poogden een slag te slaan in een huis op de Middelwind­enstraat. Zij slaagden echter niet in hun opzet. De politie maakte het voorval maandag bekend. (tb)

SCHERPENHE­UVEL

Dieven hebben een laptop, twee fotoappara­ten en 500 euro buitgemaak­t in een huis in het Dorp. Vermoedeli­jk zijn de daders binnengera­akt met valse sleutels. Dat maakte de politiezon­e Demerdal maandag bekend. (tb)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium