Het Belang van Limburg

Vernieuwd stadion tegen 2015-2016

- SBE/ALEL

Anderlecht zal tegen Lokeren een gedeelteli­jk opgeknapte tribune in gebruik nemen. In tribune 3 werden deze zomer overuren geklopt om de open business seats op tijd klaar te krijgen. Maar het bestuur hoopt dat het in het seizoen 20152016 in een volledig gerenoveer­de arena mag voetballen. “Tegen dan moet die derde ring er staan”, aldus voorzitter Vanden Stock. “De totale capaciteit zou daarmee naar 28.000 plaatsen opgetrokke­n worden. Tijdens de werken zullen we trouwens in ons stadion blijven spelen.”

Maar Vanden Stock veegt een verhuissce­nario naar een nieuw Heizelstad­ion nog niet van tafel. “Mocht er eennieuwes­tadionkome­ninBrussel die aan onze normen beantwoord­t, dan zijn we bereid om te luisteren. Maar op dit moment zitten we niet aan de onderhande­lingstafel.”

ALEL

Vandaag fandag - Anderlecht nodigt vandaag (12u-19u) al zijn supporters uit voor de jaarlijkse fandag in het Constant Vanden Stockstadi­on. De inkom is gratis. Ex-keeper Daniel Zitka is de special guest.

Cyriac vader - Gohi Bi Cyriac is vader geworden van een dochter: Neyssa.

Bwin sponsor - Gokkantoor Bwin sponsort voortaan Anderlecht. Eerder verbond de bookmaker haar naam al aan AC Milaan, Real Madrid, Bayern München en Juventus.

Hoofdkusse­n - Om nog beter te presteren op het veld, kregen alle spelers een gepersonal­iseerd hoofdkusse­n op maat voor een nog betere nachtrust.

U19 - De U19 van Anderlecht gaan voortaan naast de NextGen Series ook deelnemen aan de UEFA Youth League. “12 topduels tegen de beste jeugdteams van Europa”, glundert Van Holsbeeck.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium