Het Belang van Limburg

Rimpelrock opent ambiancete­nt

Feestje gaat door tussen optredens hoofdpodiu­m

- Valerie VAN NUFFEL

HASSELT - Rimpelrock mikt dit jaar op nog meer sfeer en opent daarom een ambiancete­nt waar de bezoekers zich kunnen amuseren tussen de optredens op het hoofdpodiu­m. Het is dezelfde tent die vier dagen later zal dienen als Clubtent tijdens Pukkelpop.

De boilerroom voor de oudere generatie. Zo kunnen we de ambiancete­nt het best omschrijve­n. Chokri Mahassine, organisato­r van Rimpelrock: “Het idee komt van ons in samenwerki­ng met Het Belang van Limburg, TVL en de stad Hasselt. We merkten dat er vanuit het publiek veel vraag was naar een alternatie­f voor het lange wachten tussen de optredens door. Na enkele maanden brainstorm­en is de ambiancete­nt uit de bus gekomen. We zijn er heel tevreden mee.” Volgens Chokri wordt het heel plezant. “Wie tussen de optredens van het hoofdpodiu­m door eens lekker uit de bol wil gaan, kan in de ambiancete­nt terecht. Maarten Cox, Joe Hardy, Hasselt Danst en een dj zijn van de partij en zullen het feestje in gang zetten.” Een afterparty in de tent zal nog niet voor deze editie zijn.

Vrolijk doorfeeste­n

Maarten Cox, bekend van TV Limburg, ziet de ambiancete­nt volledig zitten. “Terwijl de grote bands hun act op het hoofdpodiu­m klaarzette­n, kunnen de mensen vrolijk do doorfeeste­n. Ik vind het een zeer leu leuk idee.” Maarten zal in de tent vooral Vlaamse en Nederlands­e meezingers brengen, die hij in medleys giet. Zo is er geen reden om stil te staan. “Ik verwacht dan ook van het publiek dat ze uit volle borst zullen meezingen en vrolijk zullen meedansen. We gaan er een lap op geven!” Rimpelrock vindt op 11 augustus plaats in Kiewit. Op de affiche staan onder meer Engelbert Humperdinc­k, Natalia, de ABBA-covergroep Björn Again, de Romeo’s en Jan Smit.

 ?? Foto‘s Joren DE WEERDT/HBvL ?? De De Clubtent van Pukkelpop zal tijdens Rimpelrock dienst doen al als ambiancete­nt, met optredens van onder meer Maarten Cox (li (links).
Foto‘s Joren DE WEERDT/HBvL De De Clubtent van Pukkelpop zal tijdens Rimpelrock dienst doen al als ambiancete­nt, met optredens van onder meer Maarten Cox (li (links).
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium